Якщо у вас немає витяжки: 4 способи позбутися неприємного запаху на кухні

16 травня 2022, 02:55
Є кілька перевірених способів, за допомогою яких можна усунути сильні запахи.
Якщо у вас немає витяжки: 4 способи позбутися неприємного запаху на кухні
4 способи позбутися неприємного запаху на кухні / соцмережі

Проблема неприємних запахів на кухні знайома багатьом. Навіть якщо на вашій кухні немає витяжки, то це не привід відмовляти собі в приготуванні ароматних страв.

Є кілька перевірених способів, за допомогою яких можна усунути сильні запахи.

Не тягніть з прибиранням

Не залишайте на сковороді масло, на якому готували. Відразу ж після готування протріть всі жирні і липкі поверхні. Винесіть сміття, не чекаючи, поки відро наповниться до країв. Не залишайте на столі залишки їжі, а приберіть їх в холодильник.

відео дня

Оточіть себе приємними запахами

Досить просто частково, а то і повністю позбутися від неприємних запахів на кухні допоможе простий рецепт - поставте на повільний вогонь воду з лимонною цедрою, паличками кориці або іншими інгредієнтами на ваш смак. Залиште на пів години або годину, але не забудьте вимкнути потім газ.

читайте такожЯк позбутися від запаху сечі тварин в квартирі: прості, але робочі способиТакож деякі господині радять підпалювати сухі лимонні кірки на кухні, але такий спосіб не дуже безпечний.

Звичайний оцет

Поставте на вогонь трохи оцту і доведіть його до кипіння. Звичайно, спочатку по кухні пошириться оцтовий аромат, але потім він випарується, як і всі інші.

Провітрюйте приміщення

По-перше, закрийте двері, які ведуть на кухню. Це не дозволить запахам поширитися по всій квартирі. Відкрийте вікна. Якщо у вас є переносний вентилятор, направте його в сторону вікна. Так запах вивітриться набагато швидше.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти