Чи існує зв'язок між випиванням алкоголю та низьким ризиком зараження COVID-19

30 грудня 2021, 23:32
При цьому фахівцями не було виявлено ніякого зв'язку між ризиком зараження COVID - 19 і вживанням слабких алкогольних напоїв — пива або вина.
Алкоголь
Чи є зв'язок між випиванням алкоголю і низьким ризиком зараження COVID - 19 / УНІАН

Є певний зв'язок між помірним рівнем споживання міцних спиртних напоїв імунітетом від коронавірусної інфекції. Про це йдеться в статті, яка була опублікована на спеціалізованому порталі Medrxiv.

Як пишуть вчені з Піттсбурзького університету (США) в дослідженні взяли участь 90 добровольців у віці від 55 до 103 років. Відзначається, що добровольці, які контактували з носіями інфекції, але не заразилися, випивали в місяць в середньому 27 порцій міцного алкоголю. За даними експертів, ті ж, хто заразився коронавірусом, вживав близько 0,4 стопки на місяць. При цьому фахівцями не було виявлено ніякого зв'язку між ризиком зараження COVID - 19 і вживанням слабких алкогольних напоїв — пива або вина.

читайте такожНазвано п'ять ознак зараження Омікрон-штамом коронавірусу

відео дня

Нагадаємо, раніше повідомлялося, вчені знайшли харчову добавку-"вбивцю" похмілля. Виявляється, звичайна харчова добавка може "вбити" похмілля чи не наповал.

Також були названі 5 найкращих способів запобігти похмілля. Є стратегії, які люди можуть використовувати, поки п'ють спиртні напої. Ті допоможуть їм уникнути похмілля.

Пізніше вчені з Університету Глазго встановили - вживання вина замість пива або будь-яких міцних спиртних напоїв дає корисний ефект для організму.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти