"Є ризик смерті великої кількості людей": астролог вказав найнебезпечніший день квітня 2023 року

29 березня 2023, 09:51
Тенденція сонячного затемнення, яке відбуватиметься у цей день, вказує на небезпеку ядерного вибуху або удару, каже Влад Росс.
Астролог, астрологический прогноз, Влад Росс
Астролог вказав найнебезпечніший день квітня 2023 року/ ua.depositphotos.com, Главред

Відомий астролог Влад Росс спрогнозував, що у квітні 2023 року найнебезпечнішим буде один день – 20 квітня. Є ризик загибелі великої кількості людей.

Але напруженими і тривожними будуть ще кілька днів до цієї дати і кілька – після неї, йдеться у гороскопі на квітень від Влада Росса.

"Найбільш тривожний період квітня-2023 – 18-23 числа. У цей час можливі різного роду неприємності і нещастя. Це пов'язано з тим, що в цей тиждень буде відбуватися сонячне затемнення в напрузі з Плутоном. Поразка точки затемнення Плутоном говорить про те, що найближчим часом можуть бути події, які сильно вплинуть на нас, а уникнути їх буде дуже складно або неможливо", – спрогнозував астролог.

Він також вказав на небезпеку ядерного вибуху чи удару, яка зберігатиметься якраз 20 квітня – у день сонячного затемнення.

"Якщо кремлівський карлик вирішить натиснути червону кнопку, світ може цього не пережити. Принаймні тенденція сонячного затемнення 20 квітня і наступного місячного затемнення 5 травня така, що буде зберігатися небезпека ядерного вибуху або удару, є небезпека смерті великої кількості людей", – попередив Росс.

За його словами, поблизу затемнення також є ризик виникнення сильних землетрусів і цунамі. Таких небезпек також варто остерігатися у період 18-23 квітня.

Загалом квітень можна поділити на дві частини, і перша буде найбільш спокійною та сприятливою для різних починань. Тому саме в першій половині місяця варто здійснювати свої задуми та реалізовувати плани. У той час як після 18 квітня справи будуть гальмуватися, тому не варто відкладати нічого важливого на цей період, каже Росс.

Також астролог дав поради, які справи можна і варто робити у квітні, а яких краще уникати чи відкласти на потім.

Що рекомендується робити у квітні 2023 року

  • починати нові проєкти, особливо пов'язані з готельним і ресторанним бізнесом, харчовою промисловістю, але все це потрібно встигнути в першій половині місяця;
  • діяти неспішно і з турботою;
  • влаштовуватися працювати нянечкою, домогосподаркою або допомагати комусь у хатніх справах;
  • починати творчі проєкти;
  • знайомитися для зав'язування серйозних відносин до 11 квітня;
  • займатися питаннями ремонту, будівництва та різними домашніми справами;
  • встановлювати сигналізацію;
  • переглядати старі документи і виправляти в них помилки в третій декаді квітня.

Що не рекомендується робити у квітні 2023 року

  • починати важливі справи в другій половині місяця;
  • вирушати в поїздки в другій половині місяця, особливо в нові місця;
  • підписувати договори і укладати усні угоди поблизу затемнення;
  • підписувати будь-що з 18 квітня і до кінця місяця;
  • робити покупки, особливо нових гаджетів, техніки і транспортних засоби (купувати можна тільки старі, що були у вжитку).

Згідно з прогнозом астролога, квітень буде сприятливим для української армії. За його словами, удача для захисників України буде невідворотною. У квітні ми побачимо абсолютно іншу ситуацію на фронті, додав Влад Росс.

Нагадаємо, астрологи Яна Тимощук та Олексій Кириченко дали тривожний прогноз на квітень для України. Як прогнозують астрологи, місяць для всіх буде вкрай небезпечним через сонячне затемнення, три міста в небезпеці.

Раніше астролог Влад Росс вказав точний місяць, коли можуть вбити Путіна. Згідно з його прогнозом, глава Кремля може загинути у липні цього року. Причиною смерті може стати постріл з вогнепальної зброї або влучання дрона.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти