Це працює: 3 способи, як зберігати зелень в холодильнику без води

1 червня 2023, 17:12
Главред розповість, як правильно зберігати зелень в контейнері і не використовувати для цього банку з водою.
Як зберігати зелень в холодильнику без води
Як зберігати зелень в холодильнику без води / колаж: Главред, фото: instagram greenhobby_ / aygoel

Літо - пора великої різноманітності фруктів, овочів і зелені. Особливо різноманітністю зелені хочеться насолоджуватися довше, однак при неправильному зберіганні вона досить швидко в'яне. Ми розповімо, як зберігати зелень довше, не використовуючи при цьому воду.

Як зберігати зелень в холодильнику без води - перший спосіб

Для того, щоб зелень радувала довше, необов'язково використовувати баночку з водою, як це прийнято здавна. Також можна використовувати простий пакет. Спробуйте збризнути зелень холодною водою і загорнутий в звичайний маленький пакет. Важливо робити це нещільно і зберігати пакет із зеленню в відділенні для овочів.

Як правильно зберігати зелень в контейнері - другий спосіб

Також зелень можна зберігати в контейнері. Зробити це досить просто. Для початку приберіть з пучка зелені все жовте і мляве листя. Потім пучок зелені необхідно помістити в пластиковий контейнер з кришкою і загорнути його в паперовий рушник. Упакований контейнер необхідно зберігати в холодильнику, ось тільки температура в ньому повинна становити +2 градуси.

Як зберігати зелень в холодильнику в рушнику - третій спосіб

Крім іншого, досить популярним є спосіб зберігання зелені в рушнику. Для цього необхідно намочити рушник холодною водою і вичавити до просто вологого, але не мокрого стану. Потім потрібно акуратно розподілити зелень по всьому периметру рушника і загорнути його в рулон. Рушник покласти в холодильник.

Однак якщо ви замислювалися, як зберегти зелень свіжою без холодильника - спосіб з рушником теж підійде. Тільки зберігати його доведеться в темному і прохолодному місці.

Дивіться відео про те, як виростити зелень на підвіконні:

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти