Метод працює: де зберігати гроші вдома, щоб вони примножувалися

11 червня 2023, 16:46оновлено 11 червня 2023, 21:19
Гроші потрібно зберігати в місці, де буде мінімум негативної енергетики, адже вони можуть увібрати її і перестати "працювати".
гроші, квартира
Де краще зберігати гроші в будинку / Колаж: Главред, фото: pixabay, ua.depositphotos.com

Гроші - це те, на що впливає наша енергетика. Вважається, що людина не зможе стати багатою, якщо буде недбало ставиться до грошей. Купюри і монети вбирають енергетику, яка знаходиться навколо.

Навіть правильне місце зберігання грошей може значно їх примножити. Однак не кожна людина наважується віддавати гроші в банк на депозитний рахунок, адже бояться втратити їх.

Зберігати гроші можна навіть вдома, але робити це потрібно правильно. Є місця, де не можна класти гроші, адже вони можуть перестати "працювати".

відео дня

Де краще зберігати гроші в будинку

Вважається, що в спальні гроші починають "лінуватися" і "спати", тому що це місце відпочинку. Гроші люблять рух. Коли вони просто лежать, то втрачають свою силу і перестають працювати.

До того ж вони починають віддавати свою негативну енергетику. Це може навіть вплинути на здоров'я. Якщо людина зберігає гроші під подушкою або в постільній білизні, ймовірно, вона може страждати безсонням або прокидатися з головним болем або без настрою.

Гроші повинні працювати. Чудовий результат вони приносять, коли купюри постійно задіяні і знаходяться в обігу.

Краще не зберігати заощадження біля вхідних дверей, тому що через неї проходить токсична енергія. Гроші потрібно тримати в спеціальному місці - потайному сейфі в робочому кабінеті або в скриньці з замочком.

Схованку краще створити в південно-східній або східній частині кімнати. Разом з купюрами можна зберігати коштовності і кредитні карти. Зі сховища постійно потрібно брати купюри і поповнювати його новими.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти