Це вже не модно: жіночий одяг, з яким прощаємося у 2022 році

30 січня 2022, 12:36оновлено 30 січня 2022, 19:57
Щороку доводиться з чимось прощатися, і 2022-й не виняток. Ознайомтеся з головними антитрендами - це те, що вийшло з моди або вже на шляху до цього.
Це вже не модно: жіночий одяг, з яким прощаємося у 2022 році
Короткі светри-сукні вийшли з моди / колаж Instagram

Наскільки легко її величність Мода підносить до небес ті чи інші речі, настільки ж швидко вона з ними прощається – не встигаєш озирнутися, як те, до чого тільки прикипіла, стає неактуальним й отримує квиток в минуле під назвою "вийшло з моди". Звичайно, бувають і дива - оголошені модними експертами антитренди в одязі уперто продовжують гордо сидіти на вершині модного Олімпу.

Протягом останніх кількох років такі казуси були, адже багато чого у світі перевернулося з ніг до голови, і навіть деякий модний жіночий одяг не встиг насправді підтвердити цей статус – він просто виявився непотрібним. Згадайте хоча б весну і літо позаминулого року, коли чудові сукні, дивовижні блузки і красиві купальники "сумували" в шафах, бо у всіх жінок світу були зовсім інші виклики.

Зараз кажуть про те, що йде в минуле епоха зручного і стильного домашнього одягу, в якому можна працювати вдома і впевнено виходити в люди. Так, всі ми дуже-дуже сильно скучили за ошатними спідницями, елегантними штанами, розкішними туфлями і витонченими сумками. Але хто знає, як далі складеться життя, і чи готові ми знову створювати навколо себе ілюзію прекрасного, або вважаємо за краще бути справжніми, і міняти комфорт на чиїсь компліменти і схвалення не збираємося?

відео дня

Так чи інакше щороку доводиться з чимось прощатися. Звичайно, ви можете всупереч усьому продовжувати носити улюблені речі, але якщо стиль для вас не порожній звук і ви стежите за модою, то ви просто зобов'язані знати антитренди 2022.

Крім того, озброївшись інформацією про те, що вже не модно, ви навряд чи "клюнете" на вмовляння продавців і великі знижки в магазинах, а, отже, ваш шопінг буде вдалим!

читайте такожУ моду на 2022 рік повернулися неповторні жіночі куртки в стилі 90-х, від яких віє свободоюМи сьогодні розповімо вам про те, які речі вже не в моді 2022. При цьому зовсім не закликаємо від цього добра, якщо воно у вас є, позбавлятися – пройде трохи часу, і цілком можливо, що все знову буде потрібне.

Що вийшло з моди у 2022 році

Шуби вийшли з моди

У 2022 році вже не варто інвестувати у шубу, якою б гарною вона не була. Насолоджуйтеся шубами, якщо вони у вас є, й акуратно ховайте до шафи – до наступних зустрічей. Крім того, вже не модно носити хутряні жилети.

Модні екошуби зима 2021
Шуби вийшли з моди / Instagram

Джинси-скінні вийшли з моди, але ненадовго

Перші місяці 2022 року будуть місяцями широких джинсів, прямих джинсів і джинсів з розрізами. Однак, ви завжди можете модно стилізувати свої нові джинси скінні, якщо вони вам подобаються, тим більше, що уже до кінця року вони знову опиняться на висоті.

Толстовки виходять з моди 2022

Не можна стверджувати, що толстовки йдуть у небуття – вони все ще актуальні й прощатися з ними поспішати не варто. Але ви повинні знати, що тенденція слабшає. Це той випадок, коли все вирішимо ми самі – говорити "Бувай!" або "Без них ніяк".

Мікросумки вже не в моді

Ці приголомшливі сумочки підкорили багатьох своїм розміром і неповторною красою, до того ж вони перебували на передовій моди майже чотири роки. Але до рангу класики вони не перейшли, і Мода 2022 холоднокровно вказала їм на двері.

Мінісумки 2021
Мікросумки вже не в моді / Instagram

Шкіряні лосини вийшли з моди 2022

Носити шкіряні легінси, які обтягують кожен сантиметр ніг, у 2022 не варто, якщо хочете йти в ногу з модою. Ба більше: вони пасують не всім і з ними досить складно скласти гармонійний образ. Водночас шкіряні штани актуальні як ніколи.

Одяг у стилі оверсайз виходить з моди

Напевно, складно сьогодні знайти тих, хто не закохався в цей чарівний одяг, в якому всі ми здаємося такими крихітними і витонченими. Щоправда, за цим всім десь загубилася наша фігура, і багатьох жінок такий розклад вже не влаштовує. Тому у 2022 році ви можете продовжувати носити одяг в стилі оверсайз – він все ще актуальний, але армія прихильниць у нього "схудла", і хто переможе в сутичці між приталеними речами і безрозмірними – покаже час.

Модні светри 2022
Одяг оверсайз виходить з моди / Instagram

Сукні-светри вийшли з моди 2022

Довгі светри або короткі сукні-светри в останні кілька років обожнювали багато жінок. Але у 2022 році на особливу увагу вони не заслуговують. Тепер варто орієнтуватися на в'язані сукні максі - вони розслаблені і менш екстремальні.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти