Фільм жахів: жінка купила будинок, що кишить отруйними зміями

5 травня 2023, 14:09
1748
Змії облюбували будинок жінки і тепер спеціальні служби намагаються очистити будинок від них.
Змія
Змії оселилися в стінах будинку / ТСН

Жінка, яка купила новий будинок у Колорадо, США, виявила там жахливий, неприємний "сюрприз". Так, покупниця придбала житло вже з "господарями": в стінах її будинку змії влаштували собі гігантське кубло.

За інформацією Ladbible.com, це схоже на кадр з фільму жахів, але стало шокуючою реальністю для 42-річної Ембер Холл, коли вона отримала ключі від свого нового будинку в Колорадо.

Вона думала, що цей будинок з чотирма спальнями повинен стати її будинком мрії, але ця мрія швидко перетворилася на кошмар після того, як вона виявила, що рептилії оселилися в її стінах. Холл розповіла місцевим ЗМІ: "я намагалася розпакувати речі, але моя собака присіла і почала йти сюди (до задньої частини гаража) дуже повільно.

відео дня
Змії оселилися в стінах будинку
Змії оселилися в стінах будинку / Фото KMGH

"Я підійшла, щоб подивитися, на що вона дивиться, і подумала, що це павук або щось в цьому роді. Я побачила в стіні дві маленькі дірочки. Крізь них я побачила, як по стіні повзуть змії. Я панікувала", - каже вона.

Великі змії згорнулися в стінах, і перша пара змій, яку побачила жінка, була лише верхівкою айсберга.

Змії оселилися в стінах будинку
Змії оселилися в стінах будинку / Фото KMGH

На даний момент вони знайшли 10 змій але їх може бути більше, оскільки Ембер стверджує, що вона відчувала, як стіни нагріваються з іншого боку.

Природно, це змусило її відчувати себе трохи незручно у своєму новому будинку. "Я не можу розпакувати свої речі, тому що я точно боюся, що в коробках або під коробками є змії. Це схоже на те, що ви повзаєте в ліжко, і якщо простирадло зачіпає вашу ногу або щось подібне, ви негайно зриваєте ковдру або вистрибуєте з ліжка, щоб переконатися, що там нічого немає".

Найняли фахівця з боротьби зі зміями, і професіонал вважає, що змії могли бути там кілька років, враховуючи їх розмір. Холл вже довелося витратити близько 1000 доларів на знищення змій.

Нагадаємо, раніше жінка купила в британському супермаркеті боби, але сильно здивувалася, відкривши банку будинку. За її словами, вона виявила в ній "мертву змію".

26-річна мешканка міста Порт в окрузі Рондда Кайнон Таф, Південний Уельс, розповіла, що купила банку печених бобів вищої якості, коли, відкривши кришку, "мало не відскочила назад".

Раніше Главред розповідав, що підліток, оголошений мертвим, почав рухатися, коли його розбита горем сім'я прощалася з ним. 16-річний Семмі Берко з Техасу подолав скеледром у своєму місцевому спортзалі, діставшись до вершини, але раптово втратив свідомість. Хлопчика на мотузці спустили вниз і протягом двох годин намагалися врятувати. В результаті його визнали мертвим.

Також ми розповідали про те, що жінка навмисно труїла свого чоловіка. Вона час від часу підливала йому в чай засоби для очищення каналізації. В результаті у нього з'явилася виразка шлунка, гастрит і езофагіт. Чоловік зловив дружину завдяки камерам, які він встановив на кухні.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти