Фінансові втрати, конфлікти і суцільні неприємності: знаки, для яких 2022 рік буде найважчим

18 квітня 2022, 18:48
Трьох представників зодіакального кола доля випробує на міцність
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік / depositphotos.com/

Для трьох представників зодіакального кола 2022 рік Тигра стане часом подолання труднощів. Вони можуть підстерігати в різних життєвих сферах і вибивати грунт з-під ніг.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому зі знаків зодіаку пощастить зміцнити матеріальне становище, а хто зможе розраховувати на довгоочікувану пропозицію.

Астрологи назвали знаки, яким цей рік підкине чимало непростих завдань і випробувань долі.

відео дня

Лев

Цей рік для вогняних Левів стане непростим часом. Вам доведеться виходити за рамки звичної зони комфорту і, можливо, починати все з нуля. Ви будете більше фінансів вкладати в саморозвиток і нові знання. Вже з кінця серпня можуть очікувати проблеми в професійній діяльності, кар'єрне просування під великим питанням. Проблеми на роботі можуть обернутися фінансовими труднощами і втратами. В кінці літа Леви ризикують влізти в борги. Зірки радять не поспішати з прийняттям важливих рішень.

Скорпіон

Рік Тигра принесе Скорпіонам кардинальні зміни, і далеко не всі онр будуть приємними. Вам доведеться розлучитися з ілюзіями і мріями і зіткнутися з реальністю. Можливо представникам знака стихії води доведеться змінити місце проживання. Вплив ретроградного Меркурія може спровокувати серйозні сімейні сварки. До кінця року можливі проблеми матеріального плану. "Чорна смуга" триватиме з 29 квітня по 8 жовтня.

Водолій

Водоліям з непокірним характером цей рік піднесе не найприємніші сюрпризи. Конфлікти з рідними і близькими людьми, а також колегами, фінансові втрати. Приймаючи рішення, варто частіше прислухатися до інтуїції, вона допоможе вберегти від невірного кроку і неприємностей. Не зациклюйтеся на тому, що відбувається, краще більше думайте про майбутнє, малюючи в уяві райдужну картинку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти