Фінансові проблеми, конфлікти і відсутність енергії: астролог назвав неприємний період для знаків зодіаку

2 листопада 2022, 12:11
Деяким знакам зодіаку не варто очікувати від листопада 2022 року на якісь подарунки. Цей місяць буде нейтральним для них.
Гороскоп
Гороскоп на листопад-2022 від Влада Росса / Колаж фото ua.depositphotos.com

Листопад 2022 року обіцяє бути непростим періодом. В цей час можуть з'явитися серйозні труднощі. Це може торкнутися навіть питання, пов'язаних з вирішенням фінансових проблем.

Однак є представники кількох знаків зодіаку, яких зірки побережуть і не будуть завантажувати великою кількістю проблем. Але їм також не варто чекати подарунків долі і сподіватися, що все само собою буде йти, як по маслу. Про це в інтерв'ю Главреду розповів астролог Влад Росс.

Будуть хвороби і проблеми на роботі

Представників знака зодіаку Близнюки чекає досить-таки стабільний місяць. Однак у них можуть виникнути проблеми зі здоров'ям, може навіть з легкими. Їм загрожує захворювання, пов'язане із застудою або, може, навіть коронавірус.

"Перша половина листопада може бути досить стресовою для Близнюків, тому їм не слід сильно себе навантажувати фізично, а всю інформацію, що надходить потрібно сприймати спокійно і вдумливо. Є ймовірність відвідування медичних установ і консультацій лікарів. Близнюкам рекомендується пройти повне обстеження, інакше є ризик пропустити онкологію. Чим раніше буде проведена діагностика, тим більша ймовірність, що в наступні місяці не буде проблем зі здоров'ям", - говорить астролог Влад Росс.

Складнощі можуть торкнутися Близнюків і на роботі. Колектив може ополчитися проти них, а деякі колеги захочуть навіть нашкодити. Не виключено, що в цьому місяців Близнюків чекає звільнення.

Друга половина місяця буде більш приємною.

"У другій половині листопада-2022 Близнюки зможуть зітхнути набагато легше. Здоров'я буде поліпшуватися, стреси вляжуться. Все буде добре і благополучно. Близнюки в цей час зможуть спертися на партнерів", - йдеться в повідомленні.

Загрожує депресія і звільнення

У цьому місяці доведеться постресвати Дівам. Над ними також нависла чорна хмара, яка може призвести до звільнення і неймовірно складних фінансових проблем. Діви можуть втратити свої гроші, які вони давали раніше в борг. А ще вони можуть "влетіти" в ситуацію, яка вимагатиме додаткових витрат.

Цього місяця у Дів може виникнути депресія.

"У листопаді представникам знака варто бути готовими до всього цього. Також в цьому місяці варто з обережністю спілкуватися родичами, сусідами, колегами – у них можуть виникнути проблеми, в які виявиться замішаною і Діва. Діві потрібно бути гранично обережною при водінні автомобіля, мотоцикла і будь-яких інших засобів пересування. Краще не виходити в море на яхті – можна потонути. По можливості не варто починати подорож в першій половині місяця, особливо поблизу затемнення 8 листопада", - говорить Влад Росс.

У другій половині листопада Діви більше зможуть відпочити і розслабитися. Від родичів можуть з'явитися приємні новини. В цей час можна сміливо запрошувати гостей в будинок.

Не обійдеться без фінансових проблем

Терезів в листопаді чекає спокійний період. Однак їм доведеться вирішувати особисті фінансові питання. Вони ризикують втратити одне з джерел доходу. В цей час краще утриматися від дорогих покупок.

"Також в цей період Терези можуть відчути занепад сил і зниження рівня енергії – як фізичної, так і психічної. Терези можуть брати участь в якихось складних ситуаціях, авантюрах і відчувати, що їм не вистачає мотивації для активних дій, тому краще уникати цих авантюр. Варто почекати, поки напруженість транзитів трохи спаде, після чого представникам знака стане легше, а станеться це в останній декаді листопада", - говорить астролог.

У 20-х числах можуть трапитися нові корисні знайомства, а також приємні поїздки.

У них не буде енергії

Це останній місяць перед днем народження Стрільця і у них явно буде відчувати зниження енергії, з'явиться бажання усамітнитися і подумати про життя. Стрільці в цей час будуть сумувати.

"Стрільцям слід бути уважнішими до своїх відчуттів, почуттів і думок. Якщо виникає тривожність, потрібно знімати її медитативним практиками. Корисно буде зайнятися йогою, трансцендентними науками, включити природний оптимізм, спілкуватися з психологами і астрологами. У цьому місяці Стрілець може відвідати медичні установи, відправитися в далекі поїздки, звернутися до релігії і духовних практик", - зазначає Влад Росс.

Друга половина листопада принесе Стрільцям неймовірно гарний настрій, особливо після 20-го числа. У цих числах є велика можливість фінансового розвитку і просування. Стрільці будуть більше спілкуватися і на них навіть може обрушитися "фінансовий дощ".

Раніше Главред розповідав, які дні в листопаді будуть найнебезпечнішими і що категорично не можна робити в цей період.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти