Фінансовий гороскоп на липень: астролог назвав сприятливі і невдалі дні місяця

29 червня 2023, 16:44
Астролог Влад Росс розповів, як зберегти гроші в липні.
Влад Росс, гроші
Влад Росс озвучив фінансовий гороскоп на липень / Колаж Главред, фото: скріншот, УНІАН

Фінансові справи в липні-2023 будуть гальмуватися, оскільки Венера буде ретроградною. Але, з іншого боку, планета ділової активності Марс в липні буде йти спочатку за знаком Лева, а з 10-го числа вже за знаком Діви.

В інтерв'ю Главреду астролог Влад Росс пояснив, що це означає, що багато активних ініціатив краще буде вдаватися реалізовувати саме в першій декаді місяця. Тому що Лев – це активний знак, який не буде чекати і занадто довго обмірковувати свої дії.

"З іншого боку, левиний Марс буде допомагати заявляти про себе, в тому числі яскраво рекламувати себе, свої товари і послуги. Але коли він перейде в знак Діви, рекламну кампанію можна буде завершити. Оскільки в цей час енергія буде потроху заспокоюватися, а сміливість зменшиться. Замість них прийдуть працьовитість, уважність, концентрація на дрібницях і деталях", - пояснив астролог.

За словами Росса, після 10 липня буде прекрасний час для пошуку нової роботи і заняття новою справою. Друга половина липня - це найкращий час для професійної переорієнтації і початку якоїсь справи з нуля. А коли весь народ піде на пляж засмагати і відпочивати, потрібно не втрачати часу, тому що в цей період можна знайти найкращу роботу.

Хто такий Влад Росс

Влад Росс - український дипломований астролог, астрополіттехнолог. Народився в Одесі, астрологією займається з 1993 року. Консультує людей з усього світу, серед його клієнтів було і залишається чимало українських політиків і зірок шоу-бізнесу. У 1993-2000 роках навчався в московському зороастрийському інституті Павла Глоби, пише сайт Влада Росса.

"Керівникам після 10 липня сприятливо почати пошук нових співробітників і формувати команду. Вони зможуть чіткіше поставити завдання, а потенційні співробітники виконати їх. Крім того, в цей період добре навчати своїх співробітників, відправляти їх на курси підвищення кваліфікації. Особливо сприятливим буде момент для навчання українських військ за кордоном та освоєннями ними натовської техніки, авіації та озброєнь", - зазначив експерт.

Якщо ж ви хочете почати справу в період Марса в знаку Діви, каже астролог, то потрібно пам'ятати, що вона, швидше за все, не буде занадто швидко розвиватися, але може зажадати підвищеної уваги до деталей, кожна дрібниця буде важлива, і її потрібно буде враховувати.

Крім того, 21-25 липня Венера розгортатиметься в ретроградний рух, а в ці дні буде стаціонарною. Тому вирішувати фінансові завдання в ці дні категорично протипоказано. 21-25 липня краще не робити ніяких покупок, не вкладати нікуди гроші, інакше пізніше доведеться пошкодувати.

Для важливої ділової активності період з 17 по 25 липня найневдаліший в цьому місяці. Фінансові ризики можуть виявитися невиправданими, в тому числі і 2 липня, коли Венера буде досить слабкою.

1-3 липня можливі несподівані ситуації, пов'язані з грошима, а в 20-х числах – гальмування, застрявання коштів (не проходитимуть гроші, з карт можуть пропадати кошти і т.д.). Тому краще в ці дні не здійснювати важливих грошових переказів.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Дивіться відео гороскопу на липень-2023 від астролога Влада Росса:

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти