Фінансовий гороскоп на тиждень 1-7 серпня: Дівам - несподіваний заробіток, Скорпіонам - важливий вибір, Рибам - борги

30 липня 2022, 06:03оновлено 2 вересня 2022, 12:30
Кому можна говорити з начальством про підвищення зарплати, а хто повинен включити режим економії.
Гороскоп на наступний тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому варто триматися подалі від кредитних організацій, кому тримати свої плани в секреті, а хто зможе знайти додаткове джерело доходу.

Про те, хто з представників зодіакального кола стане везунчиком в кінці літа, а кому доведеться пробивати собі дорогу за місце під сонцем, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні у Овнів не буде вільного часу. Від вашої активності будуть залежати результати, і, в тому числі, фінансові. У рішучі і цілеспрямовані, не мають наміру витрачати ні хвилини на порожні розмови і безглузді суперечки. Такий підхід до роботи приносить свої плоди, і ви досягаєте задуманого. Не забувайте і про відпочинок і приємне проведення часу, на вихідних можна побалувати себе покупками, які вже запланували.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Тільцям на цьому тижні потрібно задуматися про те, як раціоналізувати витрати, щоб уникати непотрібних покупок. Це допоможе зробити накопичення і така "подушка безпеки" забезпечить впевненість у завтрашньому дні. Нові знайомства цього тижня будуть не тільки цікавими, а й корисними. Заручившись підтримкою впливових людей, ви зможете втілити в життя свої ідеї, які принесуть непоганий прибуток. У середині тижня настає сприятливий період для зміни роботи, а на вихідних варто підраховувати витрати і не допускати покупок на емоціях.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки на цьому тижні зможуть вирішити наболілу фінансову проблему, прислухавшись до поради досвідченої людини. Тим, хто замислюється про зміну роботи, не варто поспішати втілювати це в дію на цьому тижні, переконайтеся, що всі можливості на старому місці вичерпані. З 4 серпня можна придивитися до вакансій, проте рішучі кроки варто зробити пізніше. На вихідних вас чекають витрати, пов'язані з розвагами, ви не будете шкодувати про гроші і добре проведете час.

читайте такожГороскоп на тиждень1-7 серпня: Тільцям - важливі новини, Левам - борги, Скорпіонам - віщі сни

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Початок тижня принесе Ракам суперечки про фінанси. Не варто провокувати конфлікт і напружену ситуацію, задумайтеся, як можна відстояти свою позицію, не вдаючись до агресивних методів. Чим більше аргументів і конкретики в ваших доводах, тим більше у Вас шансів взяти гору. У середині тижня спокуса побалувати себе покупками буде сильним, але чому б і ні? Куплена річ принесе вам задоволення, і довго буде радувати. В кінці тижня проявіть настороженість до привабливих пропозицій, перш ніж прийняти рішення ретельно перевіряйте інформацію.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Щоб досягти успіхів на цьому тижні, Левам потрібно стримати свою впертість. Бажання будь-що-будь наполягти на своєму, може обернутися повним провалом. Також не поспішайте з відмовою, і задумайтеся про наслідки, не виключено, що відновити ділові відносини після такого буде дуже важко. Леви, які працюють в колективі, можуть зіткнутися з маніпуляціями начальства, колег і партнерів. У більш вигідній позиції ті, хто працює віддалено або на себе. Ближче до кінця тижня вам потрібно зменшити оберти і зайняти позицію спостерігача, проявляючи мінімальну активність. На вихідних вирушайте за покупками або порадуйте близьких людей приємними сюрпризами.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Обов'язків у Дів на цьому тижні додасться. Вам доведеться виконувати і рутинну роботу і бути залученими в цікаві проекти. Несподіваний прибуток може принести заняття для душі. Ваше хобі може стати джерелом заробітку. У середині тижня з'явитися можливість навчитися чомусь новому. Отриманий досвід та інформацію ви зможете успішно застосувати вже найближчим часом. Не варто ділитися з оточуючими вашими планами та ідеями, ваші конкуренти не дрімають.

читайте такожГрошовий дощ і щастя в любові: 3 знака зодіаку чекає 4 роки удачі – вони в списках везунчиків

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

У першій половині тижня Терезам потрібно правильно розставити пріоритети і сконцентруватися на найважливішому. Це допоможе уникнути великого навантаження і досягти максимальних результатів. Четвер найбільш підходящий день для запланованих великих придбань. А вже з п'ятниці вам варто задуматися про накопичення і додаткових джерелах доходу, які допоможуть зміцнити матеріальне становище. Не варто поширюватися про свої фінансові цілі оточуючим, особливо на вихідних.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

У першій половині тижня Скорпіонам доведеться неабияк потрудитися, щоб досягти задуманого. Не варто відкладати найскладніші справи на потім, в період з середи і до кінця тижня варто зосередити увагу на завданнях, які вимагають творчого підходу. Вівторок і середа стануть днями, коли вам доведеться зробити важливий вибір, який може вплинути на ваше фінансове становище на найближчі три місяці. З четверга можна зважитися на розмову з начальством про підвищення зарплати і кращих умовах праці.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

На цьому тижні успіх Стрільців буде прямо залежати від того, з ким ви взаємодієте. Нові знайомі можуть поділитися цінним досвідом, а спілкування з колегами і успішними людьми допоможе подивитися на ситуацію під іншим кутом і вирішити давню проблему. Перші дні серпня сприятливі для нових починань, які ви відкладали в довгий ящик з початку літа. У другій половині дня потрібно переглянути свої ділові контакти і відмовитися від невигідних проектів і ненадійного співробітництва.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Зараз небажано витрачати всі свої ресурси на якусь одну мету. Працюйте рівномірно, те ж саме відноситься і до фінансових витрат. Зараз важливо дотримуватися балансу і не допускати перевитрати бюджету, особливо — влазити в борги і потрошити кредитні карти і заначки. В середині тижня не завадить пройти який-небудь курс фінансової грамотності або перевірити свої рахунки на предмет зайвих статей витрат. Друга половині тижня - час задуматися про відпустку і зробити необхідні покупки. У неділю варто звернути увагу на розпродажі, можна зробити вигідне придбання.

читайте такожУспіхи інших виводять з себе: 3 найбільших заздрісника зодіаку

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні фінансовий успіх може принести ділове спілкування. Ви зможете зав'язати корисні знайомства або зміцнити існуючі ділові зв'язки і укласти вигідні угоди. Сприятливий період для пошуку і зміни місця роботи. У другій половині дня присвятіть час саморозвитку, нові фінансові знання ви зможете застосувати з користю вже найближчим часом. На вихідних варто задуматися про додаткові джерела доходу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні не намагайтеся вирішити всі фінансові питання поодинці. Ваші рідні та близькі люди готові надати допомогу і підтримку, в скрутну хвилину можна на них розраховувати. Не поспішайте приймати пропозицію, якщо від вас потрібні якісь особливі зусилля. Бажане, в тому числі і в фінансовому плані, ви зараз можете отримати без особливих зусиль, якщо творчо підійдете до вирішення питання. Нових кредитів не беріть, а ось зі старими боргами постарайтеся розрахуватися.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти