Фінансовий гороскоп на тиждень 18-24 квітня: Овнам - щасливий випадок, Дівам - неприємності

15 квітня 2022, 02:41
Хто цього тижня зможе зміцнити фінансове становище, а кому не обійтися без режиму економії.
гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

На початку тижня деякі знаки зодіаку зможуть поліпшити свій матеріальний добробут і домогтися успіху у вирішенні питань з чужими грошима. А ось в період з п'ятниці до неділі потрібно побоюватися шахрайства і розбіжностей у фінансових питаннях.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола вдасться просунутися по кар'єрних сходах і підвищити авторитет, а кому можна очікувати пропозиції руки і серця.

відео дня

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На самому початку тижня Овни можуть розраховувати на щасливий випадок, який допоможе зміцнити фінансові позиції. Потрібно бути уважними, щоб не упустити підвернулася можливість. Швидкість реакції може вирішити багато чого. З середи ви будете вирішувати практичні питання, а в неділю можете зіткнутися з труднощами. Щось може зірватися через бюрократичну тяганину.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

У понеділок Тільці можуть розраховувати на несподівані грошові надходження. Можливо, це буде премія, ваша праця буде оцінений по достоїнству. Однак у вівторок ви будете відчувати труднощі. Вони можуть торкнутися питань оренди або соцвиплат. У п'ятницю гроші прийдуть від колективної роботи в якості допомоги.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюкам збільшити дохід допоможе цінна інформація, отримана нещодавно. Однак початок тижня може бути затьмареним штрафами або стягненнями. У четвер добре розрахуватися за боргами і кредитами або повертати позичені речі. На вашу користь вирішиться питання в пенсійному фонді або страхової компанії.

читайте такожМісячний календар стрижок на травень 2022: кращі дні для нової зачіски

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

У понеділок Раки можуть отримати хороші звістки, стосовно вирішення фінансових проблем. Не виключені грошові перекази або посилка з іншої країни. У суботу варто роздати борги або повернути взяті в користування речі. Кінець тижня може бути затьмарений відмовою в кредиті, оренді або іншої грошової допомоги.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

На початку тижня Левам пощастить на маленькі приємності. Хтось із друзів оплатить ваш рахунок за обід або подарує маленький приємний сюрприз. Вже у вівторок можуть виникати суперечки через спільні гроші. Не виключена можливість розриву договору з банком або страховою компанією. У середу краще пам'ятати, що синиця в руках краще і не гнатися за примарними багатствами і привабливими пропозиціями швидкого заробітку, ризикуєте залишитися в збитку. У четвер вам нададуть допомогу або хорошу знижку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Дівам може знадобитися допомога вже на початку тижня. Неприємності можуть підштовхнути вас звернутися в кредитні компанії. Однак форс-мажорні обставини можуть зірвати угоду. У середу виникне суперечка з замовником з приводу оплати ваших послуг. Але вже в п'ятницю можна розраховувати на привабливі пропозиції, які допоможуть зміцнити матеріальне становище. Можливі приємні бонуси і подарунки.

читайте такожШосте почуття не підводить: названі знаки з найсильнішою інтуїцією

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

У понеділок ви отримаєте новини з банку, від орендодавця, кредитора, нотаріуса. Вони змінять на краще ситуацію з вашими фінансовими зобов'язаннями, наприклад, вам запропонують нові вигідні умови. З середи і до кінця тижня ви будете активно займатися тими питаннями, які пов'язані з чужими грошима. Найкраще справи підуть в четвер і п'ятницю. У неділю виникнуть труднощі з тим, щоб отримати потрібну фінансову інформацію.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіонам на самому початку тижня може не пощастити з настроєм. Підняти його допоможе шопінг - вирушайте за покупками. У вівторок, навпаки, варто стримати витрати і не допускати марнотратства. Зачекайте до п'ятниці, тоді придбання будуть вдалими. На вихідних відпочиньте від матеріального, перейдіть на щось інше.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Штрафи, кредити і втрата цінних речей – ось чого варто побоюватися Стрільцям в понеділок. Будьте гранично обережні з грошима і уникайте відвідування людних місць. Утримайтеся від покупок в середу. А в п'ятницю можете побалувати себе приємними дрібницями. Щоб залучити в будинок позитивну грошову енергію потрібно позбутися від непотрібних речей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Цей фінансовий тиждень для Козерогів буде стабільним. Ніяких серйозних потрясінь і непередбачених витрат, але і на раптове багатство теж не варто розраховувати. У п'ятницю можливі подарунки, а на вихідних буде туго з грошима. У неділі доведеться включити режим економії через раптові звістки. Є ризик постраждати від шахрайства. Бережіть свої гроші.

читайте такожКрах Путіна і розкол Росії: астролог спрогнозував ймовірність ядерної війни

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

Тиждень почнеться вдало - в понеділок несподівана зустріч, новини або поїздка принесуть вам дохід або подарунок. Все раптове, несподіване виявиться вигідним. Вівторок може затьмаритися фінансовими втратами, возмозни конфлікти через гроші. Активність та ініціативність у четвер може принести непоганий заробіток.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Для Риб цей тиждень почнеться з форс-мажору, з ризикованої угоди, справи, яка змусить вас похвилюватися, з вимушеної необхідності прийняти якесь важливе рішення. Можливо, виникнуть непередбачені витрати на покупку або ремонт побутової техніки. Інший період пройде без пригод. Фінансова стабільність буде вас радувати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти