Фінансовий гороскоп на тиждень 20-26 грудня: Близнюкам - борги, Дівам - збитки, Скорпіонам - везіння

20 грудня 2021, 11:09оновлено 3 лютого 2022, 19:26
Кому зі знаків слід підрахувати доходи і витрати, а кому варто затягнути пояси - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на грудень 2021
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com

Початок тижня для багатьох знаків Зодіаку буде досить успішним, проте потім необхідно проявляти обережність у вирішенні фінансових питань, постарайтеся не влазити в борги і вплутуватися в ризикові авантюри.

Про те, кому зі знаків Зодіаку в наступаючому році буде супроводжувати удача і надзвичайне везіння, читайте в нашому матеріалі: Достаток і небувала удача: топ-5 знаків, яким крупно пощастить в рік Тигра.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Не найпростіший фінансовий тиждень чекає на Овнів. Про фінансову стабільність можна поки забути, а ось незаплановані витрати можуть про себе нагадати. Можливо, вам доведеться заплатити страховку або внески. Не найкращий період для інвестицій і нових проектів на роботі. Зірки радять не пов'язувати себе кредитними зобов'язаннями.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

У понеділок чужі гроші прийдуть в руки Тільців у вигляді подарунка або речі, яку дадуть в безкоштовне користування. Однак весь наступний тиждень буде досить напруженим у фінансовому плані. Не виключені розбіжності з людьми, з якими ви пов'язані фінансово: може зірватися угода або прийти відмова з банку. Вам доведеться відстоювати свої інтереси в справі спільного майна. Однак людина з іншої країни може несподівано повернути вам борг.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюки переглянуть свої кредити та борги на цьому тижні. Вам доведеться відвідувати банки і займатися переоформленням документів. У понеділок вас порадують новини, стосовно грошових питань. Однак вже весь наступний тиждень з грошима потрібно бути гранично обережними. Не варто підписувати документи, укладати угоди брати і давати в борг.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

З початку тижня скластися непроста ситуація з чужими грошима. Можливо, вам відмовлять в отриманні кредиту або підведуть люди, на матеріальну допомогу яких ви розраховували. Не виключено, що доведеться несподівано розірвати домовленості. Не намагайтеся нічого змінити і дістати грошей – бережіть те, що маєте.

читайте такожМісяць Козерога: що потрібно зробити знакам Зодіаку, щоб залучити удачу і щастя

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Левам доведеться пережити важкий робочий тиждень. Партнери або клієнти можуть стати джерелами серйозних труднощів. Вантаж проблем виявиться настільки непідйомним, що ви можете навіть задуматися про звільнення або закриття своєї справи. Займіться грошовими питаннями на вихідних, потрібно розкласти все по поличках і підрахувати свої доходи і витрати. Не виключено отримання оплати за давню роботу.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Зірки попереджають дів триматися подалі від тендерів і спекуляцій на біржі. Це досить ризикові заходи, які можуть принести збитки. Не варто витрачати гроші на предмети розкоші або відпочинок, на цьому тижні необхідно максимально стримати витрати.

читайте такожВелика удача і успіх в грошах: топ-5 знаків, яким крупно пощастить в січні

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

З початку тижня у Терезів можуть різко змінитися фінансові умови. Йдеться про умови по кредиту або депозиту, виплат по аліментах або інших. З джерелом пасивного доходу також можуть виникнути проблеми. Не виключено, що ви позбудетеся будь-яких джерел доходу або спонсорської допомоги. Зірки радять не мати справи з чужими грошима і утриматися від цього хоча б кілька тижнів.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Вже в понеділок Скорпіони, завдяки своєму везінню зможуть розраховувати на отримання цінного призу, прибутку або подарунка. Можна вирушати за дорогими покупками, однак якщо ви точно визначилися, чого хочете. Вже з вівторка не виключені розбіжності через гроші або поломки речей. Фінансова сфера буде динамічною і конкурентною.

читайте такожЗбреше, і оком не моргне: топ-4 найбільш брехливих знака зодіаку

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Цього тижня події матимуть стрімке продовження. Можливо, ви кардинально переглянете свої погляди на фінанси, майно і способи заробітку. Варто утриматися від дорогих покупок, вкладення грошей і підписання фінансових угод.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

У понеділок Козероги повною мірою зможуть відчути себе улюбленцями фортуни. Ви можете розраховувати на солідні грошові надходження, великий дохід або цінні подарунок. Однак весь наступний тиждень доведеться жити в режимі економії. Можливі несподівані збитки і непередбачені витрати. Може трапитися так, що ви втратите одне з джерел доходу. Ваше ставлення до грошей після цього може кардинально змінитися.

читайте такожГороскоп на 2022 рік для Козерога: доленосні рішення і каскад змін

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні ви можете і знайти і втратити щось матеріальне: гроші, кредитні картки, цінні речі, заначки. На вихідних прийшов час розібратися зі своїми старими боргами, не виключено що хтось вам про них нагадає. Підрах*йте доходи і витрати і постарайтеся роздати борги.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні ви переглянете фінансові відносини, які пов'язують вас з колективними коштами. Можливо, ви подумаєте, що загальний дохід тепер потрібно розподіляти інакше або почнете виділяти іншу суму на благодійність. Не варто робити великі покупки на цьому тижні, і будьте обережні при підписанні документів.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти