Фінансовий гороскоп на тиждень 23-29 серпня: обман, несподівані збитки або вдалі покупки

20 серпня 2021, 03:03
Кому зі знаків Зодіаку пощастить на фрілансі, а хто повинен побоюватися спонтанних покупок, розповість гороскоп Главреда
Фінансовий гороскоп на 23-29 серпня 2021
Фінансовий гороскоп на 23-29 серпня 2021 / https://ua.depositphotos.com/

Покровителька цього тижня Венера принесе удачу людям, які можуть твердо, але без натиску відстояти свої інтереси. Не варто здійснювати великих покупок в періоді убуваючого Місяця - річ довго не прослужить. Найвдаліший день для покупок - понеділок.

Про те, що як склалися зірки в першому місяці осені, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на вересень 2021 для всіх знаків Зодіаку: шлюб за розрахунком, проблеми минулого або зради.

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

На цьому тижні, щоб поліпшити фінансове становище, Овнам необхідно попрацювати в команді. Колективна робота допоможе залучити впливових людей і укласти успішні угоди. Також в цей період важливо мотивувати партнера на заробіток. В кінці тижня можливі витрати. У суботу очікуються непередбачені витрати.

Фінансовий гороскоп для Тільців на тиждень

Сприятливий Фінансовий тиждень для Тільців. Вже на початку періоду варто очікувати грошових пропозицій. Матеріальні надходження в основному пов'язані зі сферою надання послуг. Основна робота також порадує фінансовими бонусами. Можливо, також з'явитися офіційне джерело додаткового доходу. Витрати цього тижня будуть пов'язані з відпочинком і розвагами.

Фінансовий гороскоп для Близнюків на тиждень

Матеріальне становище Близнюків на цьому тижні буде стабільним. Вам підвернеться можливість заробити на своєму улюбленому занятті або хобі. Благоволять зірки і фрілансерам. Удача на вашому боці - можливо, вам пощастить виграти приз у конкурсі. Витрати будуть пов'язані з дитячими потребами та відпочинком.

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

У понеділок Раки можуть не встояти перед спокусою прикрасити будинок красивою річчю інтер'єру. Щоб облаштувати сімейне гніздечко ви можете оформити довгостроковий кредит. Хороший тиждень для інвестицій в нерухомість. Робота на дому або сімейний бізнес приносять відчутний дохід.

читайте такожТоп-4 Знаки зодіаку з найжахливішим характером: від яких знаків краще триматися подалі

Фінансовий гороскоп для Львів на тиждень

У понеділок ситуація, яка складеться на вашу користь, принесе матеріальне благополуччя. Не пропустіть цю можливість для заробітку або вирішення фінансових проблем. Остерігайтеся обману в середу, відкладіть всі грошові питання на четвер. У цей день будуть успішні торгові операції. У суботу вас можуть підстерігати несподівані збитки.

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

Діловий настрій Дев позитивно відіб'ється на рівні заробітку. На цьому тижні під заступництвом Венери ваші фінанси будуть в повному порядку. Грамотно розпорядившись бюджетом, ви зможете побалувати себе необов'язковими приємними покупками. У понеділок варто очікувати грошових надходжень з офіційного джерела.

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

На цьому тижні ви зможете розпланувати бюджет найоптимальнішим чином і отримати з цього вигоду. Постарайтеся викластися на повну і справити враження на начальство – від цього безпосередньо буде залежати ваш дохід. Основна стаття витрат: краса, мода і відпочинок. Найвдаліший день для покупок-понеділок. У суботу у вас попросять повернути позичену річ.

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

Найсприятливіший час для укладення договорів або угод. Успіх буде на вашому боці, якщо ви будете працювати в команді. Можливі подарунки або матеріальна допомога від віртуальних приятелів. Є ймовірність як і втрати, як і знахідки цінної речі.

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

У четвер - вдалий день для оформлення кредиту. Ваші доходи будуть більшою мірою пов'язані з груповою діяльністю. Можна спробувати сили в мережевому маркетингу, це може виявитися прибутковим. Корисна участь в інформаційних фінансових заходах і тренінгах.

Фінансовий гороскоп для Козерогів на тиждень

Саме час для Козерогів розібрати купу фінансових справ і розкласти все по поличках. У понеділок успішними будуть справи, які вимагають виваженого підходу. Не поспішайте приймати важливі рішення. У понеділок вірогідні вигідні покупки або економна пропозиція відпочинку, яке буде включати всі потреби. Сфера професійної діяльності принесе винагороду на вихідних.

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

На початку тижня можна здійснювати покупки закордоном. Однак у вівторок варто бути гранично уважними: є ризик обрахуватися або забути щось з цінних речей. У середу в грошових питаннях також варто бути застережливими - можливий обман. П'ятниця стане днем, коли ви не станете чинити опір бажанню витратитися на речі, які привнесуть домашній затишок. Покупки підуть тільки на користь.

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

У понеділок можливий несподіваний подарунок, виплати або дохід від інвестицій. В середині тижня швидкоплинні бажання змусять вас здійснювати необдумані покупки. Ймовірні витрати, пов'язані з побутовою технікою. На вхідних ви не особливо будете замислюватися про бюджет і витрачати гроші на відпочинок. І це буде хорошим вкладенням коштів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти