Фінансовий гороскоп на тиждень 24-30 січня: Левам - везіння, Терезам - борги, Водоліям - подарунки

24 січня 2022, 09:49оновлено 3 лютого 2022, 17:39
Кому зі знаків не варто пов'язувати себе непотрібними кредитами, а кому не можна викидати речі - розповість гороскоп Главреда.
гороскоп 2022
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків потрібно розчистити простір навколо себе для залучення грошей, а кому можна розраховувати на везіння в фінансових питаннях.

Гороскоп на лютий 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола можна розраховувати на удачу і везіння, а кому доведеться розплачуватися за власні помилки.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Передчуття чогось хорошого не буде залишати Овнів весь тиждень, проте приємні сюрпризи можна буде очікувати не раніше наступного тижня. На цьому тижні вас можуть очікувати непередбачені витрати у вівторок. Такий несподіваний поворот подій змусити вас проявити активність і вирішити проблему, можливо, обернувши її собі на користь. Ситуація з фінансами почне прояснюватися на вихідних, дрібні події зможуть підняти настрій.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Фінансове життя Тільців на цьому тижні устаканиться. Більше не виникатиме розбіжностей, пов'язаних з чужими грошима, а розмови про кредити або податки будуть проходити спокійніше. У другій половині тижня добре приглядати речі, які плануєте придбати. Не варто поспішати з покупками, є ризик купити браковані речі.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 24-30 січня: Тільцям - труднощі, Дівам - привабливі можливості, Рибам - випробування

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

У грошових питаннях у Близнюків на цьому тижні вельми напружена обстановка. Не виключено, що вже в понеділок вам доведеться вирішувати проблемну ситуацію з чужими грошима, будь то аліменти або питання оренди або кредитів. Можлива розмова на підвищених тонах, і навіть конфлікт. З середи варто очікувати поворотного моменту у важливому питанні, стосовно великих грошей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

З самого початку тижня про себе нагадає бюрократичне питання, стосовно грошової документації. Не найвдаліший тиждень, щоб оформляти кредит або підписувати договір оренди. У неділю неприємний поворот може змінити поточну фінансову ситуацію.

читайте такожНеймовірне везіння і благополуччя в рік Тигра: названі знаки, яким потужно підфартить

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Положення планет свідчить про те, що 2022 рік буде для Левів вдалим у фінансовому плані. Однак такі події не варто очікувати на початку року. Можна розраховувати на везіння в дрібницях – подарунки, бонуси, цінні знахідки. У четвер і п'ятницю варто бути уважними з чужими грошима, не варто пов'язувати себе непотрібними кредитними зобов'язаннями.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

На початку тижня потрібно привести в порядок всі справи, стосовно грошей і розпланувати витрати, щоб доходи не перевищували витрати. Потім фінансові питання для вас відійдуть на другий план. На цьому тижні не варто ризикувати на біржах і брати участь в тендерах, це може боляче вдарити по бюджету і закінчитися серйозними збитками.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Перша половина тижня для Терезів піде шкереберть. Не виключені поломки цінних речей і техніки, а також втрати або бездумні витрати. Гроші будуть йти, як пісок крізь пальці. У вівторок бажано роздати борги і навести порядок в шафах, розчистивши простір навколо себе для залучення грошей.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

На цьому тижні фінансова сторона життя Скорпіонів порадує стабільністю без різких несподіваних поворотів. Однак така рутина і монотонність може лякати енергійних людей, які звикли шукати будь-яку можливість заробітку. З четверга по суботу роздайте борги і переберіть старі речі. Тільки не роздавайте і не викидайте їх.

читайте такожКупатимуться в грошах вже в лютому: топ-4 знаки з великою грошовою удачею

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Вже з понеділка Стрільцям буде гаряче. Не виключені конфлікти на тему грошей і обстановка загостриться до межі. У такому ритмі у вас додасться термінових справ, і можуть нагадати про себе обов'язки, які ви відкладали в довгий ящик. Вже з середи в ситуації з великими грошима може намітитися несподіваний поворот і вона вийде на фінішну пряму.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні весь фокус уваги Козерогів буде прикутий до фінансової сторони життя. Цей період не підходь для нових починань і великих придбань, а ось для того, щоб завершити всі поточні справи – ідеальний час. У другій половині тижня можна придивлятися до речей, які ви плануєте купити. Прицініться і перегляньте якомога більше можливих варіантів. Неділя може принести неприємний поворот подій.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

2022 рік буде щасливим у фінансовому плані для Водоліїв, проте сприятливі тенденції почнуть розвиватися пізніше. На цьому тижні можна розраховувати на вирішення важливого для вас питання. У середу не виключена Знахідка або несподівана здогад, яка може допомогти справі. У четвер ви не зможете втриматися від спокуси накупити непотрібних речей сумнівної якості. У п'ятницю постарайтеся уникати маніпуляцій і ситуацій, де вас навмисне заплутують.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня добре роздати борги або повернути речі, які брали в користування. Фінансове становище порадує стабільністю. На цьому тижні можна зменшити оберти, розслабитися і змістити фокус на більш важливі сфери життя. Не варто укладати угоди і здійснювати великі придбання.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти