Фінансовий гороскоп на тиждень 25-31 липня: Близнюкам - економія, Левам - нова робота, Скорпіонам - борги

25 липня 2022, 01:05
Кому зі знаків зодіаку можна задуматися про зміну роботи або професії, а хто повинен вирушати у відпустку і відновити сили.
Гороскоп на наступний тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / ua.depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто задуматися про раціональне планування бюджету і урізати витрати, кому не дозволяти вплутувати себе в інтриги, а хто зможе знайти додаткові джерела доходу.

Про те, для кого із знаків кінець літа стане щасливим періодом, а хто зіткнеться з труднощами, читайте в матеріалі: Гороскоп на серпень 2022 для всіх знаків зодіаку: Тільцям - знаки долі, Левам - переїзд, Стрільцям - підступи суперників.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На початку тижня Овнам потрібно зберігати пильність. Не виключено, що хтось може чинити на вас фінансовий тиск, щоб таким чином змусити вас поступитися своїми інтересами. Не варто піддаватися на вмовляння, твердо відстоюйте свою точку зору. Відмовляйте тим людям, які претендуючи на ваші час і ресурси, не пропонують гідної винагороди. У другій половині тижня можливі покупки гаджетів для роботи. Однак не варто діяти на емоціях, відкладіть на покупку строго фіксовану суму.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

На цьому тижні Тільці можуть зіткнутися з напругою в колективі, і це може знизити продуктивність роботи. "Токсичні" колеги можуть зіпсувати настрій, тому зірки рекомендують працювати на самоті. Самостійна робота дозволить домогтися найкращих результатів. Вам варто триматися подалі від конфліктів і не дозволяти вплутувати себе в інтриги і плітки. У п'ятницю не варто позичати гроші навіть найближчим людям. Вихідні - гарний час для покупок.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Близнюків на цьому тижні можуть осяяти ідеї, як зміцнити своє матеріальне становище і підвищити рівень доходів. Однак обраний вами підхід вимагає багато сил і енергії, і, можливо, ви поки до цього не готові. З початку тижня непогано попрацювати над фінансовими звичками, питаннями економії. Це допоможе зміцнити бюджет. В кінці тижня ви можете починати збирати гроші на свою мрію.

читайте такожГороскоп на тиждень 25 -31 липня: Близнюкам - переїзд, Терезам - втрати, Водоліям - підступність

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

У першій половині тижня приділіть більше уваги питанням самоосвіти. Підвищення кваліфікації принесе свої плоди в короткий проміжок часу. Однак не варто присвячувати оточуючих в свої плани, потрібно довести справу до кінця. У середині тижня на роботі вас можуть навантажити додатковими обов'язками – не варто скромничати, поважаючи свою працю, підійміть питання про гонорар за переробку. У другій половині тижня варто включити режим економії. Для бюджету краще робити тільки заплановані покупки.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Левам на цьому тижні необхідно зміцнити і розширити своє коло ділових знайомств. Це допоможе подальшому кар'єрному просуванню. Ви не дуже-то бажаєте спілкуватися з оточуючими на цьому тижні, але зберігаючи дружелюбність, ви зможете заручитися підтримкою впливових людей. З четверга добре задуматися про зміну місця роботи або про пошук додаткових джерел заробітку. Не поспішайте приймати привабливу ділову пропозицію, варто трохи почекати і вам запропонують більш вигідні умови.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

На цьому тижні ваші працьовитість, дисципліна і цілеспрямованість принесуть свої плоди. Справа, в яку ви вкладали багато сил і часу зрушиться з мертвої точки і принесе бажаний результат. Початок тижня може змусити похвилюватися, проте ви зможете швидко підлаштуватися під постійно мінливі обставини. До п'ятниці постарайтеся виконати дані обіцянки, а на вихідних залиште роботу за порогом і займіться тим, що цікаво для вас.

читайте такожБудуть притягувати гроші магнітом і випробують велике щастя: 3 знаки зодіаку - в списку щасливчиків в Молодик 28 липня

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

На початку тижня у Терезів може прокинутися бажання ризикнути. Однак саме в ці дні будь-які фінансові авантюри можуть призвести до великих втрат. Потрібно зважувати свої рішення, зіставляти доходи і витрати. У четвер не варто брати кредити, крім тих, які заплановані на великі придбання. У вихідні дні варто продумати від чого варто відмовитися, щоб сформувати подушку безпеки. Такі накопичення дозволять вам відчувати себе впевненіше.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Початок тижня найкраще підходить для вирішення фінансових питань. Ви можете роздати борги або виконати старі обіцянки. Наведіть порядок у справах, і ви зможете побачити, як перед вами відкриваються нові можливості і перспективи. Не варто звалювати на себе відразу кілька справ, прислухайтеся до голосу інтуїції, вона підкаже, яку пропозицію буде найбільш вигідним. В кінці тижня вам потрібно зайнятися питаннями економії.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям з початку тижня потрібно починати відкладати гроші на бажану покупку. Купуючи нові фінансові звички, ви зможете більш раціонально підходити до планування бюджету. Ви зможете отримати важливу інформацію, яку зможете обернути собі на користь вже найближчим часом. Не варто присвячувати оточуючих в свої плани, дійте тихо. У п'ятницю справи можуть піти не за планом, однак у вас вийде швидко виправити ситуацію. У неділю можна вирушати за покупками.

читайте такожНевдачі і труднощі: 2 знака чекає непростий період протягом 10 років - фортуна від них відвернеться

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На початку тижня Козерогам належить більше спілкування. Однак ви зможете зміцнити свої ділові позиції і залучити на свою сторону впливових союзників. Варто уникати перевантажень, вони можуть підірвати здоров'я. Якщо є можливість, вирушайте у відпустку до наступного місяця. У будь-якому важливому для вас фінансовому питанні радьтеся з людьми, яким довіряєте. Тримайтеся подалі від ризику і не вплутуйтеся в сумнівні авантюри, які обіцяють можливості швидкого заробітку. На вихідних проведіть час максимально дистанціювавшись від роботи.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На цьому тижні Водолії зрозуміють, що реалізація їх планів може зажадати великих матеріальних вкладень. Вам належить прийняти ряд рішень, який стосуються фінансових перспектив. Сприятливий період для початку власної справи. Не виключено, що ви знайдете спосіб монетизувати улюблене заняття. Не виключено, що Ви зумієте знайти джерело додаткового доходу. У другій половині тижня можна задуматися про зміну роботи і навіть сфери діяльності.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На цьому тижні незадоволені своїм фінансовим становищем риби повинні вирішуватися на кардинальні кроки. Не варто навантажувати себе роботою, це нічого не змінить, і тільки відніме сили. Саме пошуки нової роботи або додаткового доходу допоможуть переломити ситуацію. У четвер і п'ятницю не виключено, що хтось захоче за допомогою маніпуляцій змусити вас виконати роботу за копійки. Однак якщо ви збережете пильність і зумієте відмовитися від цього, перед вами відкриються нові перспективи на вихідних.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти