Фінансовий гороскоп на тиждень 28 березня - 3 квітня: Ракам - несподіваний подарунок, Стрільцям - кредити

25 березня 2022, 11:14оновлено 2 квітня 2022, 14:53
Кому зі знаків не варто розраховувати на підвищення доходів, а хто порадіє додатковому заробітку.
гороскоп 2022
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

На початку тижня багато знаків зодіаку можуть відчувати матеріальні труднощі. Доведеться економити. Однак з початком нового місячного місяця 1 квітня - ситуація почне вирівнюватися. З'являться нові можливості додаткового заробітку, який допоможе зміцнити фінансовий добробут.

Гороскоп на квітень 2022 розповість, кому зі знаків Зодіаку варто розраховувати на успіх і удачу в справах і професійній діяльності, а кому пощастить зустріти людину, яка зіграє важливу роль в житті.

відео дня

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

Початок тижня принесе Овнам складнощі. Можуть виникнути проблеми з доходом від групової діяльності. Молодик в п'ятницю пройде у вашому сузір'ї, тому саме час проявляти активність у вирішенні фінансових питань і відстоювати свої інтереси. Якщо будете працювати на вихідних, можна очікувати поліпшення матеріального становища.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Грошові труднощі можуть наздогнати Тільців з самого початку тижня. Будуть виникати непорозуміння, стосовно оплати праці. Не виключено, що ви можете позбутися джерела додаткового доходу. Ситуація покращиться до вихідних. Якщо проявите ініціативу, вийде заробити.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

У понеділок можуть виникнути проблеми з отриманням грошей або посилок і оплатою товарів. Можливо, ви позбудетеся джерела заробітку закордоном. У середині тижня буде спокійно, ні великих заробітків, ні серйозних витрат не передбачається. Всі витрати будуть пов'язані з подіями, які відбулися раніше.

читайте такожМолодик у квітні 2022: що не можна робити, щоб не накликати біду

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

На початку тижня будуть перешкоди з отриманням подарунка, грошей, якоїсь допомоги, яку вам обіцяли. У п'ятницю почнеться новий місяць, протягом якого варто віддати пріоритет кар'єрі, а не доходам. Потрібно поставити на перше місце свої професійні досягнення, а не фінансову складову. У суботу можливий несподіваний подарунок або хороша новина.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

У понеділок може зірватися запланована угода або обставини завадять домовитися про оплату. Можливі затримки в цій справі через проблеми в іншої сторони. У середині тижня не варто думати великих надій на чужі гроші. Або не буде взагалі нічого, або буде менше, ніж ви сподівалися. Робота на вихідних принесе результати, які вас порадують.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

На початку тижня виникнуть перешкоди з тим, щоб заробити або отримати зароблене на роботі або підробітках. Може підвести здоров'я або робочі інструменти, так, що ви будете змушені відмовитися від вигідної справи. А в п'ятницю з молодиком почнеться новий місяць, протягом якого на першому плані будуть питання кредитів, оренди, спадщини та фінансової допомоги.

читайте такожНайвідважніші воїни: ці п'ять знаків сміливо йдуть в бій

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Терезам на початку тижня слід бути обережними з витратами. Марнотратство може спричинити за собою збитки і похитнути бюджет. Цей період може стати успішним для фрілансерів, можливо, вам пощастить знайти джерела додаткового і стабільного доходу. На вихідних почнуть розвиватися фінансові взаємодії з іншими людьми

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

У понеділок і вівторок ваш сімейний бюджет може просісти. Тому без режиму економії не обійтися. Не виключено, що ваш дохід може зменшитися або з ладу вийде цінна річ. З початком нового місяця в п'ятницю прийдуть і хороші зміни фінансового плану. Можливі нові джерела доходу і підробіток. А в суботу ви придбаєте щось для дому або заробите на дому.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

На початку тижня ви отримаєте менше грошей, ніж розраховували, від посередництва або торгівлі. Якщо хтось обіцяв вам грошей, то він відмовиться від своїх слів або дасть менше, ніж обіцяв. У четвер необхідно позбутися від непотрібних або поламаних речей, потрібно очистити простір для позитивних змін. Не виключено, що в суботу ви звернетеся за допомогою в кредитні організації. Однак гарненько подумайте, чи дійсно вам це потрібно або можна впоратися власними силами.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Понеділок і вівторок стануть днями, коли Козероги будуть визначатися з матеріальними пріоритетами. Можливо, вам доведеться визначатися з тим, які витрати будуть першорядними. У суботу будуть невеликі, але приємні фінансові удачі - подарунок, вдалі придбання, невеликий незапланований дохід.

читайте такожВорог не пройде: названі самі обережні знаки зодіаку

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

На початку тижня ви можете переглянути свої погляди на речі, які нещодавно придбали. Не виключено, що що вас зацікавлять питання економії і ви відкладіть заплановані великі покупки. У середу ви будете витрачати з розмахом і легковажно ставитися до грошей в надії на майбутні доходи і чиїсь обнадійливі обіцянки.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

На початку тижня Риби можуть зіткнутися з фінансовими труднощами і затримками в оплаті. Ваш неофіційний дохід може привернути до себе увагу. З початком нового місяця з'являться нові фінансові завдання, Новий заробіток, нові речі. Не поспішайте братися за нові справи на вихідних, вам буде складно прийняти правильне рішення.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти