Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада: ризик пограбування або успіх в грошових питаннях

8 листопада 2021, 09:03
Кому зі знаків потрібно бути гранично обережними з грошима - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на 8-14 листопада 2021
Фінансовий гороскоп на 8-14 листопада 2021 / ua.depositphotos.com/

У середині тижня розташування планет несприятливе для вирішення фінансових проблем і проведення важливих зустрічей і переговорів. Негативний вплив може привести не тільки до розбіжностей, але і до серйозних збитків. Найбільш вдалий час - початок періоду. Вірогідні несподівані подарунки і приємні сюрпризи.

Про те, що принесе наступаючий 2022 рік жінкам та кому подарує вдачу та кохання, читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на 2022 рік для жінок: багатий обранець, фінансова удача або міцний шлюб.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Овен

У цей період Овнам потрібно приготуватися до всіляких випробувань гаманця на міцність. В середині тижня будьте гранично обережні у фінансових питаннях, підвищується ризик пограбування. Існує висока ймовірність розриву домовленостей або грошовий спір у фінансових установах: банку, соцзабезі або страховій компанії. У п'ятницю з'явиться вихід з фінансових труднощів, якого ви могли раніше не помічати. Несподівані обставини можуть стати причиною зриву важливих переговорів у суботу.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Тілець

Початок тижня принесе удачу в справах, які пов'язані з іншими країнами або іноземцями. З'явиться можливість додаткового віддаленого заробітку або вдалих покупок з-за кордону. Вірогідні подарунки. В середині тижня краще відкласти заплановані угоди, вони не увінчаються успіхом. У неділю краще не здійснювати фінансових операцій, ваша увага буде розсіяною, можливі збитки.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Близнюки

Приємний фінансовий бонус може порадувати Близнюків вже в понеділок. Не обов'язково він буде грошовим, хтось оплатить рахунок в кафе або вам нарахують бонуси. Фінансові потоки прийдуть вже у вівторок. Це обіцяє удачу в бізнесі або, можливо вам доведеться вирішувати питання у фінансових організаціях. До кінця тижня фінансове становище буде радувати стабільністю.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Рак

Важливі, однак, не найприємніші фінансові питання Ракам доведеться вирішувати в середині тижня. Середа і четвер можуть бути затьмарені сварками через чужі гроші, труднощами з вирішенням питань в банку або невиправданим ризиком. Проте, вечір четверга може принести і хороші новини - велику грошову суму в подарунок або фінансову допомогу з несподіваних джерел.

читайте такожМісячний календар на листопад 2021: знаки долі, небезпечні спокуси або випробування на міцність

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Лев

Наступного тижня всі грошові питання будуть вирішуватися без прямої ініціативи представників вогняного знака. На початку тижня вам впаде шанс поліпшити своє матеріальне становище і додатково заробити. Вірогідні несподівані подарунки. Потім настане тимчасове затишшя. Але вже в п'ятницю вам можна розраховувати на матеріальну допомогу і везіння на чужі гроші. На вихідних не варто розбиратися в боргах, відкладіть ці питання на більш сприятливий час.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Діва

Тон вашого фінансового тижня буде задавати Венера, яка оселилася в Козерозі. Однак несприятливі аспекти в Тільці і Скорпіоні можуть спровокувати матеріальні проблеми, якщо ви будете активно залучені в тему грошей. Фінансову стабільність забезпечить ваш розважливий і практичний підхід.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Терези

Удача в грошових питаннях для Терезів на цьому тижні вельми сумнівна. Вже в середині тижня підвищується ймовірність розбіжностей і неприємностей, пов'язаних з грошима. Підвищується ризик крадіжок і поломки цінного майна. У п'ятницю ви можете заволодіти цінною інформацією, яка допоможе заробити. Але несподівані обставини в кінці періоду можуть перешкодити виконанню фінансових операцій.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Скорпіон

Вирішення фінансових питань для Скорпіонів на цьому тижні буде другорядним. Ваша увага буде спрямована на інші сфери вашої діяльності. Однак в понеділок подарунок когось із близьких зможе підняти вам настрій. Емоційний фон в середу і четвер не сприяє приємному спілкуванню, проте в грошових питаннях потрібно будь-якими способами відстоювати свою точку зору.

читайте такожТоп-4 знака зодіаку, наділених природним шармом: астролог назвав секрет успіху кожного

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Стрілець

Розташування планет сприяє матеріальному успіху представників знака. Він буде тривати деякий час, тому необхідно скористатися ситуацією і обернути її на свою користь. Хороший період для того, щоб будувати довгострокові плани. Подбайте про те, щоб забезпечити собі дохід на найближчі чотири місяці. Понеділок і вівторок – найвдаліші дні майбутнього тижня, можна розраховувати на грошові надходження.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Козеріг

Венера буде жити у вашому сузір'ї чотири місяці, і грошова тема вийде для вас на перший план. Фінансове становище буде радувати стабільністю і ви почнете більше витрачати на свої потреби, покращуючи якість життя. Однак і від неприємностей ви не застраховані. У середу і четвер ймовірні збитки. Але вечір четверга може принести надзвичайне везіння, яке допоможе врятувати ситуацію.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Водолій

Фінансове становище Водоліїв на цьому тижні не буде схильним до різких змін. Однак в середині періоду необхідно уникати конфліктів на роботі, вони можуть відбитися на матеріальному благополуччі в подальшому. У п'ятницю ви можете заволодіти корисною інформацією, яка допоможе збільшити грошовий потік. На вихідних гроші можуть прийти до вас абсолютно несподіваним способом.

Фінансовий гороскоп на тиждень 8-14 листопада 2021: Риби

Початок тижня стане успішним у фінансовому плані для Риб. Колективна робота допоможе досягти максимальних результатів і позначитися на вашому доході в позитивну сторону. Ймовірно отримання спонсорської допомоги. У середині тижня обговорення фінансових питань варто уникати. На вихідних не варто навантажувати себе роботою, можливість додаткового заробітку мінімальна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти