Фінансовий гороскоп на тиждень 9-15 серпня: обман, вдалі обставини або несподіванний сюрприз

9 серпня 2021, 09:33
Які дні тижня будуть найвдалішими для покупок на розпродажах - розповість гороскоп Главреда
Фінансовий гороскоп
Фінансовий гороскоп на 9-15 серпня / terra.com.br

Венера в Діві - період економії, тому ймовірність зайвих розтрат мінімальна. Доходи і витрати потрібно ретельно планувати, це позитивно відобразиться на фінансовому добробуті в подальшому. Середа і четвер – дні великих фінансових потоків і в цілому вдалий день для багатьох знаків Зодіаку.

Про те, що зірки приготували для знаків Зодіаку в останньому місяці літа читайте в нашому матеріалі: Гороскоп на серпень 2021 для всіх знаків Зодіаку: роман з сусідом, підвищення по службі або депресія.

Фінансовий гороскоп для Овнів на тиждень

На цьому тижні Овнів чекають розтрати, пов'язані зі здоров'ям: процедури, консультації фахівців і покупка ліків. Також стаття розтрат буде передбачена на послуги, які виконують наймані працівники. Фінансові плани зміняться в кінці тижня, це буде стосуватися грошей загального бюджету.

Фінансовий гороскоп для Тільців на тиждень

Цей тиждень буде пов'язаний з витратами на дітей. Заплануйте бюджет на відпочинок і розваги, щоб не опинитися на мілині. Можливі ризиковані фінансові операції, будьте обережні. У четвер можливе поліпшення матеріального становища.

Фінансовий гороскоп для Близнюків на тиждень

Близнюкам варто бути уважними при покупці прикрас для інтер'єру, є ризик витратити більше запланованого і залишитися незадоволеними результатом. У середу і четвер – несподіваний сюрприз. Події світової економіки можуть вплинути на ваше фінансове благополуччя в кращу сторону. Придивіться до розпродажів - можна купити щось корисне.

Фінансовий гороскоп для Раків на тиждень

Молодик 8 серпня поклав початок наступному фінансовому циклу в якому головне завдання Близнюків скласти план і підготувати фундамент. У понеділок - звістки, які допоможуть зміцнити матеріальний стан. У понеділок остерігайтеся обману, здійснюючи покупки. А в четвер сміливо вирушайте на шопінг.

читайте такожГороскоп на серпень-2021 для всіх знаків від Влада Росса: Діву чекає космос, а Скорпіона-випробування

Фінансовий гороскоп для Львів на тиждень

На початку тижня Левам слід остерігатися обману при здійсненні фінансових операцій. Всі важливі питання краще відкласти на більш сприятливі дні. У середу можливі фінансові надходження, завдяки вдалим обставинам. На цьому тижні не варто гнатися за великими грошима. Поки "синиця в руці " - це краще рішення. На вихідних розплануйте сімейний бюджет.

Фінансовий гороскоп для Дів на тиждень

У понеділок прислухайтеся до інтуїції у вирішенні грошових питань і не слухайте до думки інших, якщо не згодні з нею. У четвер ваше чуття приведе вас до вигідних ситуацій. Покупки в кінці тижня будуть вдалі.

Про те, яке явище природи нас очікує на цьому тижні, читайте в нашому матеріалі: Зорепад Персеїди-2021: коли пік і як загадувати бажання.

Фінансовий гороскоп для Терезів на тиждень

У понеділок і вівторок проявіть обережність – зростає ризик втрат або крадіжок. У другій половині тижня фінансова ситуація покращиться-можливі подарунки або прибуток від неофіційних доходів. На вихідні ситуація тільки покращиться - можна приступати до нової роботи або здійснювати покупки.

читайте такожМісячний календар стрижок на тиждень 9-15 серпня: кращий день для нової зачіски

Фінансовий гороскоп для Скорпіонів на тиждень

У понеділок Скорпіонам потрібно дивитися в обидва, щоб не упустити вигідних проектів або пропозицій, які поліпшать добробут. Також потрібно бути уважними на групових заходах, є можливість втрат або крадіжок. Покупки на розпродажах в четвер будуть вдалими і допоможуть заощадити.

Фінансовий гороскоп для Стрільців на тиждень

У понеділок і вівторок чекайте маленьких вигод від роботи, якщо дивитися на них без завищених очікувань. У середу і четвер можливі доходи. Вдалі дні для інвестицій. Правильно розпорядившись фінансами можна зміцнити соціальний статус.

Фінансовий гороскоп на цей тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень 9-15 серпня / mamaplus.md

Фінансовий гороскоп для Козерогів на тиждень

Початок місячного циклу для Козерогів ознаменується подіями, які пов'язані з чужими грошима. Цей тиждень закладає передумови для цього, тому важливо розпланувати бюджет. У середу не плануйте переговори.

Фінансовий гороскоп для Водоліїв на тиждень

З початком тижня Водолії можуть втратити вигоду. Однак не варто про неї шкодувати, можливо, ви прийняли правильне рішення. У середу або четвер складеться сприятлива ситуація, яка вплине на фінансове благополуччя.

Фінансовий гороскоп для Риб на тиждень

У понеділок Риби можуть втратити важливого партнера. А вже в п'ятницю ситуація почне розвиватися більш позитивно, будуть лагодитися справи, стосовно кредитів, виплат або податків. Інвестиції в четвер і п'ятницю можуть принести прибуток.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти