Фінансовий гороскоп на тиждень 9-15 травня: Тільцям - заздрість, Скорпіонам - великий успіх

6 травня 2022, 01:08оновлено 7 травня 2022, 16:43
Кому зі знаків варто надати допомогу рідним і близьким, а хто може задуматися про зміну роботи і професії.
гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків не варто давати в борг і остерігатися пліток, А кому частіше прислухатися до підказок інтуїції.

Гороскоп на травень 2022 розповість, кому з представників зодіакального кола пощастить зустріти ту саму людину, а хто зможе домогтися визнання своїх праць і зміцнити матеріальне становище.

відео дня

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овни не стануть задовольнятися малим. Ви постійно в пошуках додаткових джерел заробітку або роботи, яка зможе зміцнити ваші фінансові позиції. Будьте обережні з пропозиціями швидких грошей, такий обман може дорогого коштувати. У цьому періоді краще направити зусилля на розширення кола ділових знайомств. Корисні зв'язки і підвищення кваліфікації зможуть забезпечити ваше кар'єрне просування і зростання добробуту.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Тільці зможуть досягти великих успіхів, якщо направлять зусилля на роботу, яку можуть виконати самостійно. Розраховувати потрібно на власні сили, не особливо покладаючись на роботу колективу або допомогу союзників. Можливо, у вас вийти монетизувати своє захоплення або хобі. Однак ідеї потрібно тримати при собі, не варто ділитися ними, можна напоротися на заздрість, яка може ускладнити ваш шлях досягнення бажаного.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

На цьому тижні Вам стане в нагоді вміння швидко знаходити потрібні рішення. Спокій, розсудливість і гострий розум – ваші ключі до успіху на цьому тижні. В середині тижня можна відновити втрачені зв'язки або нагадати про себе старим знайомим. Це може вилитися в успішну співпрацю. На вихідних сприятливо вирішувати питання по кредитах, проте не варто давати в борг навіть найближчим людям.

читайте такожРетроградний Меркурій 10 травня - 3 червня: що потрібно зробити, щоб залучити удачу

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Ракам на цьому тижні не варто поспішати з прийняттям рішень. Зосередьтеся на виконанні роботи, яка у вас виходить найкраще, саме вона принесе вам фінансові бонуси. Справи не до душі можна поки відкласти в довгий ящик, в цьому періоді вони займуть багато часу і сил, а результатів буде мало. У середині тижня до вас можуть прийти ідеї вирішення давньої грошової проблеми. Починаючи нову справу, прислухайтеся до підказок інтуїції і не ігноруйте передчуття.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Хороший тиждень для відпочинку, яка може принести ідеї підвищення заробітку. Сприятливий період для планування зміни діяльності. Не варто робити активних дій в цьому напрямку, потрібно спершу чітко представити свої перші кроки на новому терені. На початку тижня ви зможете побачити нові можливості, які допоможуть зміцнити матеріальний добробут. На вихідних варто пройтися за списком контактів, і нагадати про себе тим, з ким би хотіли співпрацювати.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Дівам на цьому тижні не варто сидіти склавши руки і сподіватися на удачу. Активність приведе вас до фінансової стабільності та збільшення доходів. Не зайвими стануть і курси підвищення кваліфікації, які допоможуть перейти вам на інший рівень професійної діяльності і домогтися підвищення. На вихідних варто відійти від справ і присвятити весь вільний час відпочинку. Це допоможе зарядитися енергією для нових звершень.

читайте такожГороскоп на тиждень 9-15 травня: Левам - режим економії, Терезам - інтриги, Рибам - удача в грошах

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

На цьому тижні Терезам слід озброїтися вдумливістю і розважливістю, які допоможуть не наробити помилок. Не варто поширюватися про свої плани на майбутнє, не всі зможуть щиро порадіти разом з вами. І самі тримайтеся подалі про сплетіння і інтриг. У гонитві за додатковим заробітком не варто звалювати на свої плечі непосильний вантаж. Баланс відпочинок-робота допоможе відновити сили. У неділю можна замислюватися про зміну роботи і навіть діяльності.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Скорпіони досягнуть великих успіхів у переговорах, стосовно фінансових питань. Ви зможете безпомилково визначити настрій співрозмовника, вмієте проявити дипломатичність і показати готовність до компромісів. В середині тижня можна звертатися за порадою і допомогою до родичів і близьких друзів. А на вихідних будьте готові і самі допомогти тим, хто опинився в скрутній ситуації.

Фінансовий гороскоп на тиждень-Стрілець

На самому початку тижня Стрільці можуть отримати інформацію, яка може принести їм хороший дохід. В середині тижня вам доведеться відстоювати свою точку зору. Можливо, вам належить розмова з начальством. Сміливо піднімайте питання зарплати або підвищення по службі. На вихідних можна задуматися про відкриття власної справи або розширення бізнесу. Однак поки не поспішайте з втіленням задуманого.

читайте такожДорога буде далекою: п'ять знаків Зодіаку в травні можуть покинути все, що їм цінно

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

На цьому тижні Козероги повинні з обережністю ставитися до оточуючих людей. Серед партнерів і колег можуть затесатися і недоброзичливці, які можуть неабияк вам насолити. Приймаючи важливе рішення, прислухайтеся до інтуїції. Не варто підписувати документи або угоду про співпрацю, якщо внутрішній голос протестує. У другій половині тижня можна вирішувати питання по кредитах і роздавати борги. У суботу варто сконцентруватися на завданнях, які зможете виконати самостійно.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

Проявіть активність і лідерські якості, якщо хочете підвищення на роботі або збільшення зарплати. Не соромтеся заявляти про свої досягнення і не бійтеся себе перехвалити. Роблячи комусь рекламу або надаючи комусь допомогу, не перестарайтеся і не витратьте більше сил, ніж спочатку планували. У другій половині тижня варто зменшити оберти і більше часу приділяти відпочинку. Можна вирушати в поїздку, під час якої може відвідати ідея вирішення наболілої проблеми.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Протягом усього тижня будьте особливо обережні з грошовими переказами, відправкою цінних вантажів, документації або важливих листів. Це стосується також і роботи з електронною поштою, ділових чатів. Є ризик випадково відправити лист або повідомлення не туди, припуститися помилки при оформленні платіжних реквізитів. З обережністю поставтеся до пропозицій малознайомих людей і рекламі. У неділю підказки внутрішнього голосу допоможуть поліпшити фінансове становище.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти