Фінансовий гороскоп на неделю14 - 20 лютого: Терезам – інтриги колег, Рибам - великий куш

14 лютого 2022, 14:33
Кому зі знаків варто побоюватися крадіжки і шахрайства - розповість гороскоп Главреда.
Фінансовий гороскоп на тиждень
Фінансовий гороскоп на тиждень / depositphotos.com/

Фінансовий гороскоп на тиждень розповість, кому зі знаків варто бути гранично уважними з грошима, а кому пощастить знайти роботу мрії з вигідними умовами.

Гороскоп на лютий 2022 розповість, кому зі знаків можна розраховувати на удачу, а хто повинен вивчити важливий життєвий урок.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Овен

На цьому тижні Овнам потрібно триматися подалі від будь-яких конфліктних ситуацій. Конкуренція і з'ясування відносин з колегами можуть спричинити серйозні наслідки. Крім того, утримайтеся від критики начальства і зміни місця роботи – зараз краще бути "тихіше води, нижче трави".

Фінансовий гороскоп на тиждень - Тілець

Удача посміхається Тільцям. Успіх може супроводжувати людей творчих і наукових професій, їх може чекати визнання. Щасливий випадок допоможе збільшити дохід і примножити статки. Не виключено і просування по кар'єрних сходах і професійні успіхи.

читайте такожГороскоп на березень 2022 для всіх знаків зодіаку: Близнюкам – легкі гроші, Дівам – інтриги, Стрільцям - заздрість

Фінансовий гороскоп на тиждень - Близнюки

Великих грошових потоків на цьому тижні очікувати не варто, але можна розраховувати на проведення успішних переговорів і підписання контрактів, які в недалекому майбутньому принесуть солідний прибуток. Сприятливий час для ділового спілкування, нові контакти можуть бути корисними.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Рак

Тим, хто народився в червні можна розраховувати на зміцнення фінансового становища і хороший дохід завдяки вдалому збігу обставин. Ракам, хто народився в липні варто побоюватися підступів суперників і конкурентів. Дивіться в обидва!

читайте такожУспіх і щастя слідують по п'ятах: названий найвдаліший період 2022 року

Фінансовий гороскоп на тиждень - Лев

Цього тижня Левам слід залягти на дно. Будь-яка активність може тільки нашкодити. Не варто прагнути вип'ячувати свої достоїнства і продемонструвати амбіції, все це може мати зворотний ефект. Ваше професійне завзяття краще проявити на наступному тижні, якщо не бажаєте накликати на свою голову неприємності.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Діва

Дівам в цьому періоді варто зосередитися на середніх і дрібних справах. Не варто намагатися братися за масштабні проекти. Вони відберуть масу енергії, але не увінчаються потрібними результатами. Не варто звалювати занадто багато обов'язків на свої плечі, працюйте спокійно. З новими починаннями і зміною місця роботи поки потрібно почекати.

читайте такожГороскоп Таро на тиждень 14-20 лютого: Тільцям - небезпечні бажання, Ракам – гроші, Терезам - зрада

Фінансовий гороскоп на тиждень - Терези

Не найкращий фінансовий період для Терезів. Варто відкласти будь-які нові починання, а про зміну місця роботи навіть і не думати. Потрібно бути обережними з грошима, збільшується ризик крадіжок і втрат майна. Не виключено, що вас торкнуться інтриги колег і суперників, важливо не піддаватися на провокації і триматися осторонь від цього. Гарний час для ділового спілкування і пошуку нових партнерів.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Скорпіон

Суперуспішний фінансовий тиждень чекає Скорпіонів. Немає нічого такого, що не було б вам під силу. Удача супроводжує вас, і ви повинні використовувати всю свою продуктивність цього тижня, щоб вирішувати важливі питання, які принесуть вам солідні грошові надходження.

читайте такожКупатимуться в грошах: 3 знаки зодіаку, які можуть розбагатіти вже в лютому

Фінансовий гороскоп на тиждень - Стрілець

Стрільцям на цьому тижні потрібно бути гранично уважними до своїх грошей. Підвищується ймовірність крадіжок і шахрайства. Сприятливими будуть ділові поїздки. Ви зможете обзавестися корисними знайомствами, а також залучити до проекту інвесторів і впливових бізнес-партнерів. Цим ви закладете фундамент для подальшого зростання прибутку.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Козеріг

Козерогам в цей період варто використовувати будь-яку можливість, яка допоможе зміцнити матеріальний добробут. Вдалий час для пошуку роботи, ви зможете отримати кілька вигідних пропозицій з відмінними умовами праці. Гарний час для інвестицій.

читайте такожЯк на пороховій бочці: названі самі несумісні знаки зодіаку

Фінансовий гороскоп на тиждень - Водолій

Самоосвіта на цьому тижні - ключ до вигідних ділових пропозицій, кращих умов праці та більш високої зарплати. Вивчення нового і підвищення кваліфікації дозволить розширити кар'єрні перспективи і можливості. Все інше поки поставте на паузу, краще стримати активність.

Фінансовий гороскоп на тиждень - Риби

Щаслива випадковість допоможе Рибам, зайнятим в підприємництві зірвати великий куш і отримати солідний прибуток. На цьому тижні удача буде слідувати за вами по п'ятах, начальство в гуморі, нові хороші колеги, впливові партнери і спонсори. Однак народженим після 11марта варто побоюватися крадіжки і шахрайства, а також інтриг колег.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти