Ворожіння на кавовій гущі: як правильно створювати мереживо візерунків та доль самостійно

2 лютого 2023, 11:18
Дивовижні речі можна розповісти про людину по кавовій гущі - секрет успішного ворожіння таїться в інтуїції.
Ворожіння на кавовій гущі
Як самій собі поворожити на кавовій гущі / pixabay.com, ua.depositphotos.com

Ворожіння на кавовій гущі часто відносять до балаганних фокусів або веселих розваг на вечірці, коли багато гостей збирається за одним столом. Силу кавових малюнків, які осідають на стінках чашок, часто недооцінюють.

Однак воістину дивно те, що можна побачити в ворожінні на кавовій гущі, якщо знати, як правильно заварювати каву, як пити, як виливати гущу і трактувати символи.

Главред розкриє секрети успішного ворожіння, яке підвладне кожному.

відео дня

Як правильно гадати на кавовій гущі

Атрибутика в такому виді ворожіння не менш важлива, ніж вміння правильно витлумачити малюнки, які залишаються на стінках чашки. Кожна деталь може вплинути на результат.

Як правильно заварювати каву для ворожіння? Тут є три головних правила: використовувати лише натуральну мелену каву; варити напій виключно в турці (вкрай важливо, щоб він не втік), дотримуючись пропорції - 1 столова ложка меленої кави на 100 мл води; не додавати цукор, молоко та спеції.

Далі гарячий напій необхідно влити в білу чашку простої форми – яскравий колір та вигини посуду хоч і роблять ворожіння більш ефектним візуально, проте можуть спотворювати тлумачення ворожіння на кавовій гущі.

Ворожіння на кавовій гущі
Як люди ворожать на каві / ua.depositphotos.com

Як правильно вилити каву для ворожіння? Спершу каву, звісно, необхідно випити. Робить це людина, якій ворожать – під час поглинання гіркого напою їй необхідно думати про своє питання, відповідь на яке вона бажає отримати. Пити каву потрібно не поспішаючи. У цьому теж є свій сакральний сенс: якщо випити палючий напій залпом, результат ворожіння може виявитися неточним. Терпіння людини та її вміння насолоджуватися моментом буде винагороджено більш чіткою відповіддю.

Коли на дні чашки залишається буквально півковтка, можна приступати до ворожіння. Чашку необхідно лівою рукою покласти на блюдце на бік (денцем до того, кому ворожать), та тричі повернути вправо, за годинниковою стрілкою. Після цього залишки рідини потрібно злити через ту стінку, до якої кріпиться ручка, а саму чашку, в якій вже почало творитися диво, поставити на блюдце догори дном на 1 хвилину (деякі радять не чекати так довго, а просто неспішно порахувати до 7). Цього часу достатньо, щоб остаточно сформувати візерунок долі того, кому ворожать.

Ворожіння на кавовій гущі
Що можна сказати по кавовій гущі / ua.depositphotos.com

Як розпізнати малюнок на кавовій гущі: тлумачення символів

Вся підступність тлумачення ворожінь на кавовій гущі полягає в умінні тлумача прислухатися до своєї інтуїції, адже досвідчені ворожки переконані – перший позиви, які виникають при погляді на стінки чашки, і будуть найточнішими. Втім, кавові символи, які дійсно важливі для долі того, кому ворожать, виходять напрочуд чіткими та однозначними в тлумаченні.

Всупереч популярній думці, не тільки майбутнє, а й минуле можна побачити в ворожінні на кавовій гущі. Воно "осідає" на стінках чашки ближче до дна. Символи на середині стінок відповідають за те, що відбувається в сьогоденні, а таємниці майбутнього розкривають візерунки біля країв посуду.

Тлумачити символи необхідно спершу зліва на право, потім навпаки, після них – візерунки на дні, і поступово підніматися до країв чашки.

Позначення символів під час ворожіння на кавовій гущі слід тлумачити, виходячи з того, що саме про себе бажає дізнатися той, кому ворожать. Тлумачень існує безліч, тому важливо запам'ятати основні символи, але завжди покладатися на інтуїцію.

Дівчина, жінка, кава
Що можна побачити в ворожінні на кавовій гущі / pixabay.com

Ворожіння на кавовій гущі - геометричні фігури:

  • лінії - рівні лінії, які тягнуться від дна чашки до її країв, відповідають за прагнення людини. Чим вони рівніше, чіткіше та ближче до облямівки, тим більший успіх очікується на шляху до їх досягнення. Нерівні лінії, які перериваються – чекайте труднощів. Хвиляста лінія - до подорожей у найближчому майбутньому.
  • крапки - це фінансовий успіх. Скупчення крапок у вигляді жменьки монет або грона винограду, обіцяє удачу в грошових питаннях.
  • трикутники - позначають швидкі зміни. Варто звернути увагу, в який бік вказує трикутник - стрілка. У цьому криється, хорошими (вгору) або поганими (вниз) виявляться метаморфози.
  • кола – успіх, цілісність і завершеність.
  • квадрати і прямокутники – любов, домашній затишок і безтурботність.
  • хрест - до важливих новин, часто в негативному ключі.

Ворожіння на кавовій гущі - цифри:

0 - завершеність, повторення.

1 - новини, початок чогось важливого.

2 - роздоріжжя, складний вибір.

3 - доленосна зустріч.

4 -небезпека.

5 -велика удача.

6 - любов, інтимна близькість.

7 - романтичні стосунки.

8 - стабільність.

9 - шанс.

Дівчина, жінка, кава
Як розпізнати малюнок на кавовій гущі / pixabay.com

Ворожіння на кавовій гущі - предмети, силуети, тварини:

Авто - ви на шляху до багатства.

Ангел - блага звістка про любов або сім'ю.

Метелик - задоволення.

Гора - міцна дружба (якщо одна), або сильні вороги (якщо багато гір).

Гриб - сварка з коханою людиною.

Труна - хвороба.

Груша - фінансовий успіх.

Будинок - удача в роботі і бізнесі.

Дракон - важливі зміни.

Єдиноріг - скандал.

Зірка - удача.

Коза - остерігайтеся ворогів.

Колесо - спадщина.

Кільце - до заміжжя (спробуйте поруч розглянути ініціали майбутнього обранця).

Корабель - подорож.

Корона - визнання та успіх.

Сходи - зміни.

Лисиця - зрада близького друга.

Місяць - процвітання.

Люди - добре знамення.

Ніж, ножиці - сварка, хвороба.

Хмари - неприємності.

Пісочний годинник - небезпека поруч.

Підкова - удача в коханні.

Птахи - успіх.

Риба - довгоочікувані хороші новини.

Свічка - хороша ідея.

Серце - добрий знак.

Яблуко - довголіття.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал-ознайомчого характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії або абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй і нумерологія не є академічними науками, їх положення і твердження не можна перевірити або підтвердити науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини по імені і подібного. Крім того, прогнози і гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти