Де зберігати гроші в оселі, щоб вони примножувалися: поради та рекомендації

29 серпня 2022, 10:30
Енергія грошей здатна взаємодіяти з енергетикою оточуючих речей. Саме тому зберігати гроші слід в конкретно та чітко й спеціально відведених місцях.
Гроші, прикмети
Де зберігати гроші в будинку, щоб вони примножувалися: поради та рекомендації / колаж фото https://ua.depositphotos.com/

Де зберігати гроші вдома, щоб вони примножувалися

Багато людей протягом багатьох років не можуть позбутися злиднів, і часом причина криється в неправильному зберіганні грошей. Якщо ви хочете збільшити свій дохід, то ваше завдання-створити не тільки безпечне, але і енергетично сильне сховище.

Згідно фен-шую, грошові кошти краще зберігати в південно-східній частині будинку - в зоні багатства. Однак недостатньо просто знайти грошову зону. Важливо створити найбільш сприятливі умови для грошей.

Зберігати гроші на відкритому місці - не найкраща ідея. В якості надійного схованки можна використовувати шкатулку, за умови, що вона буде якісною і дорогою. Не варто зберігати гроші в старих коробках, а тим більше загортати їх в папір або газету.

Для зберігання монет можна використовувати вазу, бажано глиняну або порцелянову. Сонячна енергія здатна посилити енергетику грошей, тому посудину найкраще зберігати на підвіконні. Намагайтеся поповнювати вазу кожен день, щоб ваші фінанси постійно примножувалися.

Бабусині поради щоб гроші водилися

  • Багато неправильно роблять, коли, розраховуючись за покупки, залишають монети. Таким чином, вони можуть "образити" гроші.
  • Не можна класти шапку або рукавички на стіл, а також сідати на нього. Гроші відвернуться від цього господаря.
  • Порожніх судин в будинку бути не повинно і на столі теж. У них обов'язково потрібно покласти кілька монет.
  • Гроші люблять, коли порядок в домі. Перша половина дня дуже вдалий час для прибирання, так як, вимітаючи сміття ввечері, ви можете прогнати грошову енергію. Забиратися потрібно від краю і до середини кімнати.
  • У гаманці не тримайте нічого зайвого (записок, квитанцій). Цей "сміття" заповнює призначений для грошей простір. Фотографії близьких людей теж зберігати не можна.
  • Віник в будинку зберігати потрібно в кутку і рукояткою вниз. Це примножить ваш добробут.
  • Не можна передавати гроші зі своїх рук в інші руки. Правильно класти їх на стіл або іншу поверхню. Краще брати гроші лівою, а віддавати правою рукою.
  • Рекомендується зберігати в одній із секцій свого гаманця нерозмінну купюру або монету. Це буде своєрідним талісманом, який стане до себе притягувати грошову енергію.
Де зберігати гроші в оселі, щоб вони примножувалися: поради та рекомендації

Де в оселі не можна зберігати гроші

Тримайте гроші подалі від ВСІХ приладів, які видають вогонь - полум'я руйнівно діє на грошові купюри. Те ж саме можна сказати і про ванну кімнату з туалетом - вважається, що гроші просто "попливуть" від вас.

Спальня також не найкраще місце для зберігання заначок у великих розмірах-фахівці з фен-шую кажуть, що гроші будуть "спати", замість того щоб накопичуватися. Однак вашу першу зарплату краще залишити на ніч під матрацом, щоб гроші таким чином переночували з вами, але на ранок їх обов'язково потрібно перекласти в інше місце.

Ну і, не можна забувати, що ніхто не застрахований від квартирних злодіїв, а тому Вам слід виключити найбільш популярні місця, де люди зберігають гроші-і де їх завжди виявляють зломщики:

  • вентиляція;
  • бачок унітазу;
  • книга;
  • матрац;
  • морозилка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти