Гени пальцем не розчавиш: топ-6 акторок, які пішли по стопах своїх зіркових мам

23 травня 2023, 13:26
Відомі матері і доньки, чиї долі об'єднали не тільки сімейні узи, а й любов до кіно, шалений талант і невгамовна харизма.
діти відомих актрис. які пішли по стопах матерів
Доньки відомих акторок, які пішли по стопах матерів / ua.depositphotos.com

Багато дітей відомих особистостей вважають за краще залишатися в тіні своїх батьків - подалі від публічності і нескінченних порівнянь з зірками. Проте акторські гени часом такі сильні, що у спадкоємців просто не залишається іншого вибору, окрім як слідувати по червоній доріжці, прямо до слави.

Главред розповість, хто з дочок знаменитих акторок також присвятив себе кіно, тим самим заснувавши потужні акторські династії.

Мелані Гріффіт та Дакота Джонсон

Мелані Гріффіт та Дакота Джонсон
Мелані Гріффіт та Дакота Джонсон / ua.depositphotos.com

Зірка фільму "50 відтінків сірого" Дакота Джонсон - акторка в третьому поколінні. Зараз вона підкорює Голлівуд, в якому колись блищали її мама Мелані Гріффіт ("Дика штучка", "Ділова дівчина") і бабуся Тіппі Хедрен ("Птахи", "Марні"). До того ж вітчимом Дакоти, який фактично виростив її, є Антоніо Бандерас (її батько - також актор Дон Джонсон). У такому оточенні у Джонсон була одна дорога - в кіно. Яка, втім, їй підкоряється з легкістю.

відео дня

Голді Хоун і Кейт Хадсон

Голді Хоун і Кейт Хадсон
Голді Хоун і Кейт Хадсон / ua.depositphotos.com

Легенда Голлівуду Голді Хоун - мама трьох дітей, кожен з яких став актором. Кейт Хадсон - її єдина донька (народжена в шлюбі з музикантом Біллом Хадсоном). Кейт стала відома завдяки романтичним комедіям, на кшталт "Війни наречених", "Як позбутися хлопця за 10 днів", "Дівчина мого кращого друга" та ін.

Сьюзен Сарандон та Ева Амуррі

Сьюзен Сарандон та Ева Амуррі
Сьюзен Сарандон та Ева Амуррі / instagram.com/susansarandon, instagram.com/thehappilyeva

Зірка "Тельми і Луїзи" і "Іствікських відьом" Сьюзен Сарандон виховала ефектну доньку Еву від режисера Франко Амуррі. Дівчинка з дитинства була зачарована кіно, і свої перші кроки на цьому терені зробила, коли їй було всього 7 років. Поки їй не вдалося пробитися в ешелон топових голлівудських зірок, проте на її рахунку є помітні ролі в популярних серіалах - "Секс і Каліфорнія", "Друзі", "Як я зустрів вашу маму" та ін.

Керрі Фішер та Біллі Лурд

Керрі Фішер, Деббі Рейнолдс та Біллі Лурд
Керрі Фішер, Деббі Рейнолдс та Біллі Лурд / ua.depositphotos.com, instagram.com/praisethelourd

Акторка Золотого століття Голлівуду Деббі Рейнолдс заснувала акторську династію - її донька Керрі Фішер стала культовою фігурою в кінематографі завдяки ролі принцеси Леї в кіносазі "Зоряні війни". Дочка Фішер, Біллі Лурд, також стала акторкою. Вона зіграла Лею в юності вже після смерті матері. Її найбільш відомими роботами є серіали "Королеви крику" і "Американська історія жахів".

Енді Макдауелл та Маргарет Куеллі

Енді Макдауелл та Маргарет Куеллі
Енді Макдауелл та Маргарет Куеллі / ua.depositphotos.com

Маргарет Куеллі довгий час чинила опір акторству, якому її мати, зірка "Дня бабака" Енді Макдауелл присвятила своє життя. Дівчинка мріяла займатися балетом, а також пробувала свої сили в модельному бізнесі. Але гени взяли верх: зараз 28-річна Маргарет є номінанткою на премію Еммі, встигла знятися у Квентіна Тарантіно ("Одного разу в Голлівуді"), і знялася в головній ролі в науково-фантастичному фільмі від Netflix - "Іо".

Ума Турман і Майя Хоук

Ума Турман, Ітан Хоук та Майя Хоук
Ума Турман, Ітан Хоук і Майя Хоук / instagram.com/maya_hawke, instagram.com/umathurman

Кар'єра Майї Хоук тільки починає набирати обертів - її найвідомішими роботами є серіал "Дивні дива", міні-серіал "Маленькі жінки" і фільм "Одного разу в Голлівуді". Молода акторка вважає за краще не користуватися гучними іменами своїх батьків - музи Тарантіно, акторки і моделі Уми Турман, та батька-актора Ітана Хоука. Її чарівність і талант вже високо цінуються критиками, так як у неї вже є номінації на премії "Сатурн" і Американської Гільдії кіноакторів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти