Герой не мого роману: названі найгірші чоловіки за гороскопом

1 лютого 2022, 18:07оновлено 3 лютого 2022, 17:18
Три знаки, які схильні перетворити сімейне життя в кошмар.
гороскоп 2022
Гороскоп на 2022 рік - топ-3 найгірших чоловіка за гороскопом / depositphotos.com/

Вступаючи в шлюб з трьома представниками зодіакального кола, не варто розраховувати на допомогу і підтримку. Поділ домашніх обов'язків - це точно не про них.

Про щасливі дати вступу в шлюб в цьому році, читайте в нашому матеріалі: Весілля в рік Тигра 2022: сприятливі дні для торжества і коли категорично не можна одружитися.

Фахівці в області астрології виділяють три знаки зодіаку, з якими буде складно в шлюбі. Вони абсолютно не вміють брати відповідальність за сім'ю, а пошук компромісів буде невирішеним завданням.

Рак

Чутливі Раки при найменших потрясіннях схильні не вирішувати виникаючі проблеми, а ховатися в своїй раковині. Будь-які життєві труднощі можуть вибити їх з колії настільки, що вони можуть впасти в депресію. І якщо перші роки шлюбу будуть наповнені емоціями і почуттями, то чим далі, тим більше "холодними" можуть ставати представники знака стихії води. Розбіжності і сварки з найменшого приводу можуть спровокувати непорозуміння, а в підсумку закінчитися розставанням.

читайте такожНебезпека на кожному кроці: названі дні лютого 2022, коли можуть підстерігати невдачі

Скорпіон

Ці чоловіки не поспішають розкриватися і довіряти своїй половинці відразу. Їм потрібен час, щоб дізнатися партнерку і налагодити контакт. А до цього, варто приготуватися до зайвої підозрілості. Дуже часто необгрунтовані звинувачення в невірності, можуть вивести з себе навіть найспокійніших представниць прекрасної статі. Відносини зі Скорпіоном - як "посиденьки" на пороховій бочці, ніколи не знаєш, де рвоне. Такі чоловіки рідко проявляють турботу і допомагають з домашніми обов'язками.

читайте такожКазкове везіння і виконання бажань: для кого зі знаків дата 22.02.2022 стане щасливою

Стрілець

Активні і динамічні Стрільці, завжди знаходяться в русі. І, з одного боку, вони постійно шукають способи проявити свої амбіції, проте з іншого, такий підхід практично не залишає часу на зміцнення сімейних відносин. Рутина може швидко їм набриднути, і вони стрімголов можуть вплутатися в любовні авантюри. Крім того, вони дуже багато часу приділяють проведенню часу з друзями. Сім'я може бути для них далеко не на першому місці.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти