Go-A всерйоз і надовго: астролог спрогнозував долю учасника від України на Євробаченні-2021

2 червня 2021, 15:29
Влад Росс впевнений, що солістку групи Go-A Катерину Павленко чекає успішна кар'єра в найближчі 30 років.
Астролог розповів, що чекає групу Go-A
Астролог вважає, що у Gо-A незаслужено забрали друге місце на Євробаченні, але пророкує групі велике майбутнє / Reuters

Представник України на конкурсі Євробачення-2021 – група Go-A – мала всі шанси повторити успіх Вєрки Сердючки і посісти друге місце, але цьому завадило журі. Про це в коментарі Главреду розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, багато в чому хороший результат групи Go-A на конкурсі був обумовлений сприятливим розташуванням зірок у гороскопі солістки Катерини Павленко.

"Співачка народилася 10 серпня 1988 року, тобто в її даті народження багато вісімок, а люди з великою кількістю вісімок мають здатність перемагати в конкурсах і змаганнях. Насправді Go-A зайняли друге місце, і оцінки глядачів із різних європейських країн є тому підтвердженням. А от журі все запороло і не дозволило українському колективу зайняти більш високе місце", – упевнений Влад Росс.

відео дня

Вдалий виступ на Євробаченні для Go-A і особисто Катерини Павленко – це тільки старт, за яким підуть великі гастролі, успіх і оплески, прогнозує астролог.

"Судячи з гороскопу Павленко, у неї складається сприятлива ситуація на майбутні роки: її чекає і кар'єрне просування, і нові фінансові можливості. У Go-A вийде новий альбом, а також з'явиться великий спонсор, який настільки розкрутить цю артистку і колектив, що вони будуть гастролювати цілий рік по різних країнах Європи, заробляючи хороші гроші. У найближчі рік-два на колектив Катерини Павленко чекає великий успіх і великі можливості, в тому числі фінансові", – зазначив Росс.

Астролог впевнений, що зоряний час чекає на Павленко в 2022 році, коли Юпітер у її гороскопі буде проходити по Марсу.

"Зараз вона тільки на початку свого зоряного шляху. Євробачення було лише стартом, а далі – гастролі та успіх", – прогнозує Влад Росс.

Катерина Павленко – не вискочка, а Go-А – не тимчасово явище, впевнений Росс.

"У гороскопі солістки групи Меркурій у тригоні до Сатурна і Урану, а це говорить, що вона і її колектив всерйоз і надовго, це свідчить про міцність, надійність і стабільність кар'єри, а також про можливість досягти успіху до другого циклу Сатурна, тобто до 30 років життя. Між 30 і 60 роками Катерина Павленко буде зіркою української естради, і в найближчі тридцять років у неї все буде добре", – резюмував астролог.

Замовити персональний гороскоп у Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти