Головоломка для тих, хто найуважніший: треба знайти вовка за 10 секунд

13 липня 2023, 10:34
2326
Спробуйте розгадати головоломку, на якій потрібно відшукати вовка – завдання досить-таки непроста і вимагатиме максимальної концентрації на зображенні.
Знайти вовка
На засніженій галявині в лісі вам треба всього за 10 секунд знайти вовка / The Sun

Якщо ви втомилися від роботи і шукаєте захоплюючий спосіб перепочити, порозгадуйте головоломки. Вони допоможуть вам розслабитися і відновити сили. Цього разу вам знадобиться уважно подивитися на картинку, де потрібно буде знайти вовка.

Головоломка від ETimes не найпростіша. Оптична ілюзія намагається вас заплутати, для пошуку вовка на зображенні знадобиться максимальна концентрація.

Подивіться уважно на картинку. На ній - засніжені кущі, де ховається вовк, якого ми шукаємо. Знайти його треба всього за 10 секунд.

відео дня
Знайти вовка
Знайти вовка буде непросто, уважно дивіться на зображення / The Sun

Не знайшли вовка? Подивіться уважно на зображення. Вовк знаходиться трохи лівіше від центру. Малюнок плутає вас, оскільки колір шерсті тварини зливається з колірною композицією зображення.

Знайти вовка розгадка
Вовк на зображенні знаходиться зліва від центру / The Sun

Головоломки на Главреді

Раніше ми пропонували вам розгадати непросту оптичну ілюзію. Треба серед безлічі слів знайти "теніс". На розв'язання задачки всього 20 секунд.

Також ви можете спробувати розгадати захоплюючу головоломку. На зображенні, крім нареченого, один з "викрадачів" нареченої. Вам потрібно всього за 6 секунд знайти, хто з чоловіків її вкрав.

Якщо ви максимально впевнені в своїх силах в плані розгадок оптичних ілюзій, спробуйте розгадати дуже складну головоломку. Треба за 33 секунди визначити, чим відрізняється одна картинка від іншої. Потрібно виявити 10 відмінностей.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти