Головоломка для 6-річних дітей ставить дорослих в глухий кут: яке число заховано за автівкою

25 вересня 2023, 12:46
678
Це завдання вирішують діти при вступі до початкової школи в Гонконзі. І зробити вони це повинні за 20 секунд.
Головоломка
Головоломка ставить в глухий кут дорослих, але дітям вирішити її легко / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, twitter.com/PicturesFoIder

Тренування мозку за допомогою головоломок - відмінний спосіб зберегти його активність і здоров'я. Регулярне вирішення таких завдань покращує когнітивні здібності та пам'ять. Втім, не кожну головоломку так просто розгадати.

В соцмережах набирає популярність головоломка. Це питання з вступного тесту до початкової школи в Гонконзі, яке діти повинні вирішити за 20 секунд. Хоча завдання призначене для дітей, дуже часто воно ставить в глухий кут дорослих.

На зображенні - автостоянка на шість місць. На п'яти порожніх місцях написані номери, а на шостому — припаркована машина, що приховує номер. Питання: "Який номер паркувального місця, на якому знаходиться машина?".

відео дня

Багато людей відповідали на загадку, думаючи, що відповідь буде 78, або 75, або навіть 45. Але це неправильні варіанти відповіді.

Головоломка для 6-річних дітей ставить дорослих в глухий кут: яке число заховано за автівкою
Яке число ховається під машиною? / Фото: twitter.com/PicturesFoIder

Ви можете витратити чимало часу, намагаючись знайти відповідь. Але насправді для відповіді не потрібно ніяких хитрощів, ніякої алгебри або роздумів про спеціальні послідовності.

Підказка. Просто переверніть картинку догори дригом.

Для дітей очевидно перевернути картинку і отримати правильну відповідь. 87 - відсутнє число у зростаючій послідовності від 86 до 91. Але, мабуть, коли дорослі бачать цю головоломку, вони одразу ж відчувають необхідність знайти складне рішення.

Раніше Главред пропонував вам вирішити головоломку, яка заводить багатьох людей в глухий кут, оскільки впоратися з її рішенням не кожному під силу. Так, на малюнку зображена сітка чисел. І серед цих чисел на сітці заховано число 81.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти