Головоломка для найбільш гострозорих: потрібно за 10 секунд знайти дивну корону

16 травня 2023, 07:16
Серед кількох десятків однакових корон захована одна, яка відрізняється від них.
Головломка, девушка
Потрібно за 10 секунд знайти дивну корону/ Brightside, ua.depositphotos.com

Головоломки – це хороший спосіб змусити наш мозок працювати на повну потужність. Але крім тренування для мозку вони також стануть у нагоді під час відпочинку, адже зможуть урізноманітнити проведення вільного часу. Наступна головоломка змусить сильно напружити свій мозок та задіяти всю уважність, адже потрібно буде знайти на малюнку предмет, який відрізняється від інших, хоча і схожий на них.

На картинці потрібно відшукати корону, яка виділяється з-поміж інших. Знайти її буде непросто, адже серед багатьох предметів розбігатимуться очі.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати за обмежений час – всього за 10 секунд, що може стати справжньою проблемою.

відео дня

Це завдання можна виконати самостійно, або ж влаштувати справжні "змагання" зі своїми рідними і друзями та перевірити, хто з вас розгадає цю загадку найшвидше. Ця головоломка зробить ваш вечір з рідними людьми більш насиченим.

Головоломка
Потрібно за 10 секунд знайти дивну корону/ Brightside

Якщо вам не вдається знайти корону самостійно, даємо невелику підказку: зверніть увагу на середину передостаннього стовпчика.

Правильну відповідь ми залишимо внизу.

Головоломка
Корона заховалася посередині передостаннього стовпчика/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти моркву на малюнку за 10 секунд. Знайти потрібний предмет на картинці за такий короткий проміжок часу зможуть лише одиниці.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти двох тварин на малюнку. На те, щоб знайти равлика і слимака на зображенні весняного саду, дається всього 30 секунд.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти