Головоломка для найнаполегливіших: лише одиниці зможуть за 10 секунд знайти сумну панду

11 травня 2023, 10:30
На малюнку серед сотень веселих панд заховалася одна сумна. Знайти її зможуть лише найуважніші.
Головоломка, девушка
Потрібно за 10 секунд знайти сумну панду/ Jagran Josh, ua.depositphotos.com

Головоломки допомагають потренувати свій розум і перевірити уважність. Наступна головоломка змусить вас добряче напружити свій мозок, адже потрібно буде знайти сумну панду.

На картинці зображена велика кількість панд. Практично усі вони веселі, лише одна з них вибивається із загальної картини своїм сумним настроєм, пише Mirror.

Якщо вам на перший погляд здається, що вирішити це завдання не так уже й важко – не робіть поспішних висновків. Адже така велика кількість однакових тварин точно може заплутати погляд і не дозволить з легкістю виявити тваринку, яка відрізняється.

відео дня

Завдання досить складне, але воно ускладнюється ще й тим, що на його розв’язання дається обмежена кількість часу – всього 10 секунд. Впоратися за такий короткий проміжок часу зможуть лише найуважніші. Тому радимо зосередити свій погляд саме на картинці, зібратися з силами, і, не відволікаючись, приступити до завдання.

Таку головоломку можна спробувати вирішити разом з сім’єю або друзями. Також можна влаштувати своєрідні змагання і перевірити, хто впорається із завданням швидше.

Головоломка
Потрібно за 10 секунд знайти сумну панду/ Jagran Josh

Спершу спробуйте самостійно вирішити це завдання. Проте якщо воно виявиться занадто складним, внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Сумна панда заховалася у нижній лівій частині малюнка/ Jagran Josh

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти синє гумове коло в аквапарку. Безліч людей та предметів на картинці будуть заплутувати та збивати погляд, тому знайти загублений предмет вдасться лише одиницям.

Також раніше ми розповідали про загадку, у якій потрібно за 19 секунд знайти 13 захованих тварин. На одному невеликому малюнку заховалися понад десяток тваринок. Знайти усіх зможуть лише одиниці з тих, хто спробує.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти