Головоломка для найуважніших: потрібно знайти безрогого оленя за 15 секунд

27 квітня 2023, 08:28
Безрогий олень заховався серед своїх рогатих родичів. А так як вони всі подібні один на одного, наче краплі води, то знайти тварину буде непросто.

Головоломка
Потрібно знайти безрогого оленя за 15 секунд/ Brightside

Головоломки допомагають добре потренувати свій розум та перевірити уважність. Вони стануть у нагоді як перед важким робочим днем, щоб "розворушити" своє мислення, так і під час відпочинку після роботи. Наступна загадка змусить добряче напружитися, адже потрібно буде знайти безрогого оленя серед його рогатих родичів.

Завдання потрібно виконати всього за 15 секунд – так швидко зможуть впоратися лише найкмітливіші, пише BrightSide.

відео дня

На малюнку зображені десятки оленів, які вишикувалися рядами. Практично усі вони не відрізняються один від одного за зовнішніми ознаками. Лише один олень вибивається із загальної картини, адже не має рогів.

Оскільки тварини подібні один на одного, як краплі води, то визначити, де ж саме заховався той розшукуваний один олень, буде не так уже й легко.

Цю головоломку можна використати для гарного проведення часу зі своїми друзями та рідними. З її допомогою можна позмагатися і перевірити, хто зможе виконати її найшвидше.

Головоломка
Потрібно знайти безрогого оленя за 15 секунд/ Brightside

Якщо вам не вдається виконати завдання самостійно, даємо невелику підказку: зверніть увагу на праву частину малюнку посередині.

Внизу ми залишимо розгадку цієї головоломки.

Головоломка
Безрогий олень заховався у правій частині малюнка/ Brightside

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти правильно написане слово за 18 секунд. Виконати завдання за такий короткий час зможуть лише 2% людей.

Також раніше ми розповідали про головоломку з котами для "справжніх детективів". Потрібно швидко знайти сімох котиків на малюнку.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти