Головоломка для найуважніших: потрібно за 49 секунд знайти корону серед песиків коргі

19 квітня 2023, 12:25
Предмет, який захований серед милих тваринок, знайти буде непросто.
Головоломка
Потрібно знайти корону на малюнку з песиками коргі/ Lords and Labradors

Головоломки чудово допомагають "розворушити" наш мозок, потренувати пам'ять та уважність. Якщо розгадувати такі загадки регулярно, можна швидко помітити посилення власних розумових здібностей, адже саме таку "зарядку" обожнює мозок людини. Наступна головоломка змусить вас добряче напружити своє мислення, адже потрібно буде знайти серед песиків коргі предмет, який їм не належить – корону.

Завдання ускладнюється ще й тим, що на його виконання відведено всього 49 секунд. Про це пише Mirror.

На малюнку зображені кілька десятків коргі, які граються різними предметами. Крім м’ячиків та інших розваг для песиків там можна побачити також миски з собачою їжею та кістки. Але один предмет на фоні інших виглядає там зайвим.

відео дня

Під час виконання завдання варто спробувати вкластися у пропонований час – 49 секунд. Проте якщо це не вдається, не засмучуйтеся, адже головоломка не таке вже й легка.

Якщо ви хочете гарно провести час з друзями, можете спробувати розгадувати цю головоломку разом з ними на швидкість і потім визначити переможця, який обжене усіх за часом.

Головоломка
Потрібно знайти корону на малюнку з песиками коргі/ Lords and Labradors

Якщо вам не вдається виконати це завдання, то ось розгадка – варто звернути увагу на лівий нижній кут малюнку. Саме там заховався розшукуваний предмет.

Головоломка
Корона "причаїлася" у лівому нижньому куті/ Lords and Labradors

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти безхвостого кота за 15 секунд знайти серед десятків його товаришів. На малюнку зображені тварини різного яскравого забарвлення, тому виконати завдання не таке уже й просто.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно за 6 секунд знайти змію серед скибок кавуна. Плазун добре замаскувався, тому помітити його буде не так уже й легко. Доведеться залучити усю свою посидючість та кмітливість.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти