Головоломка, що під силу лише 2% людей: потрібно за 13 секунд знайти оленя в лісі

28 квітня 2023, 14:09
63292
Тваринка добре замаскувалася, щоб її не змогли побачити мисливці.
Головоломка
Потрібно за 13 секунд знайти оленя в лісі/ jagranjosh, ua.depositphotos.com

Головоломки є чудовим способом потренувати наш розум і при цьому приємно провести час. Наступна головоломка, на якій потрібно знайти оленя у лісі, може виявитися складною для багатьох.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати лише за 13 секунд. Впоратися з головоломкою за такий короткий проміжок часу зможуть лише 2% людей, пише сайт Jagran Josh.

На малюнку зображені двоє спантеличених мисливців, які під час полювання на оленя раптом втратили його з поля зору. Вони дивляться у різні сторони і не можуть відшукати зниклу тварину.

відео дня

Тим часом хитрий олень добре заховався. Знайти його на малюнку буде непросто – очевидно, що тварина знає хороші схованки у лісі.

Спробуйте розгадати цю загадку разом зі своєю сім’єю або друзями – так буде ще цікавіше і веселіше. Також можна спробувати позмагатися і визначити, хто зможе знайти оленя за найменшу кількість часу.

Головоломка
Потрібно за 13 секунд знайти оленя в лісі/ jagranjosh

Якщо вам не вдається розгадати цю головоломку самостійно, то ми дамо невелику підказку – варто звернути увагу на гілки дерев, там є ключ до розгадки.

Також внизу ми залишимо розгадку цієї головоломки.

Головоломка
Олень заховався за деревом – видно лише його роги/ jagranjosh

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти на малюнку безрогого оленя за 15 секунд. Безрогий олень заховався серед десятків своїх рогатих родичів. А так як вони всі подібні один на одного, наче краплі води, то знайти тварину буде непросто.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти правильно написане слово за 18 секунд. Виконати завдання за такий короткий час зможуть лише 2% людей.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти