Головоломка, що під силу лише найуважнішим: потрібно за 15 секунд знайти безхвостого кота

15 квітня 2023, 12:41
Завдання лише на перший погляд здається простим, але знайти кота без хвоста на малюнку буде не так уже й легко.
Головоломка, коты
Потрібно знайти безхвостого кота/ Cats.com

Нова головоломка спантеличить більшість людей, адже під час її розгадування просто "розбігатимуться очі". Завдання полягає у тому, що потрібно знайти безхвостого кота серед десятків його "товаришів".

Головоломки – чудовий спосіб "розворушити" мозок і змусити його працювати на повну. А якщо виконувати такі завдання регулярно, то з часом ви помітите, що наступні такі загадки вам вдаватиметься розгадувати практично миттєво.

Ось і ця нова загадка допоможе покращити свої розумові здібності та потренувати свою кмітливість та уважність, пише Mirror.

відео дня

На малюнку зображені десятки котів, які розташовані у ряди. Нам видно їх лише з ракурсу ззаду. Серед усіх тваринок, які мають різні розміри та забарвлення шерсті, потрібно знайти того, який не має хвоста.

Не засмучуйтеся, якщо не вдається швидко знайти потрібного котика, адже завдання лише на перший погляд здається таким простим. Насправді яскраве забарвлення тваринок може збити з пантелику.

Головоломка, коты
Потрібно знайти безхвостого кота/ Cats.com

Не здавайтеся, якщо з першого разу не виходить розгадати головоломку. Якщо не вдається виконати завдання самостійно, то внизу ми залишаємо правильну відповідь.

Головоломка, коты
Безхвостий кіт заховався серед своїх товаришів/ Cats.com

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно за 6 секунд знайти змію серед скибок кавуна. Плазун добре замаскувався, тому помітити його буде не так уже й легко. Доведеться залучити усю свою посидючість та кмітливість.

Також раніше ми розповідали про головоломку, де потрібно було знайти приховане обличчя на малюнку. Обличчя, яке "заховалося" серед скель, зможе побачити не кожен. Для розгадки доведеться зробити одну нескладну дію.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти