Головоломка, яку розгадають лише генії: потрібно знайти приховане обличчя на малюнку

13 квітня 2023, 07:58
Обличчя, яке "заховалося" серед скель, зможе побачити не кожен. Для розгадки доведеться зробити одну нескладну дію.

Головоломка – нужно найти скрытое лицо на рисунке
Потрібно знайти приховане обличчя на малюнку/ Bright Side

Головоломки допоможуть як "розім’яти" мозок перед або під час складного робочого дня, так і відволіктися та розважитися після нього. Якщо регулярно робити такі вправи на кмітливість, це допоможе покращити свої розумові здібності та потренувати уважність і гнучкість мислення. Чудовою розминкою для мозку стане головоломка, яка передбачає пошук прихованого обличчя на картинці.

На малюнку зображений чоловік, який продирається по скелі. Але поза цим очевидним сюжетом там захована також загадка, яку зможе розгадати не кожен, пише Mirror.

відео дня

Звісно, наш погляд першочергово чіпляється за найбільш очевидні елементи картинки – чоловіка з киркою в руках, який пробирається чи то вгору, чи то вниз скелі, а також орла, який виглядає з-за вершини. Проте для розгадки головоломки доведеться звернути увагу на менш очевидні елементи.

Спробуйте розгадати цю загадку з рідними або друзями. Таке проведення часу точно сподобається оточуючим.

Розгадування головоломок можна перетворити навіть на своєрідне змагання і перевірити, хто з ваших друзів впорається із завданням найшвидше.

Головоломка – нужно найти скрытое лицо на рисунке
Потрібно знайти приховане обличчя на малюнку/ Bright Side

Якщо вам не вдається швидко знайти приховане обличчя на картинці, не засмучуйтеся, адже це завдання не з легких. Дамо вам невелику підказку – для пошуку обличчя краще перевернути малюнок догори ногами, тоді "все стане на свої місця".

Раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, яка заганяє в ступор – 95% людей не зможуть правильно порахувати яйця на картинці. Спочатку здається, що розгадка лежить на поверхні, але не все так просто.

Також раніше ми розповідали про складну головоломку, у якій потрібно знайти козу серед овець за 11 секунд. На картинці зображені десятки овець, і десь серед цієї великої отари непомітно принишкла коза.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти