Головоломка на швидкість: лише найуважніші знайдуть число 264 за 3 секунди

9 червня 2023, 11:07оновлено 10 червня 2023, 18:09
Складна загадка може заплутати навіть найкмітливіших, адже серед такої кількості чисел буде важко помітити одне, яке відрізняється.
Головоломка, девушка
Потрібно знайти число 264 за 3 секунди/ JagranJosh, ua.depositphotos.com

Якщо розгадувати різноманітні головоломки і загадки щодня, уже через короткий проміжок часу можна помітити, наскільки гострішим стане ваш розум. Таким чином можна також покращити свою уважність – з часом ви почнете помічати навколо себе такі деталі, які більшість людей зазвичай випускають з уваги. Наступна головоломка може заплутати навіть найкмітливіших, адже потрібно буде знайти число 264 серед великої кількості чисел 254.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно буде виконати на швидкість – всього за 3 секунди, пише Mirror. Не дивуйтеся, чому так мало часу дається на виконання завдання, адже його суть якраз полягає у тому, щоб перевірити свою уважність та швидкість реакції.

Ми бачимо послідовність чисел 254. На перший погляд здається, що крім цих тризначних чисел на картинці більше нічого немає. Але десь серед них є число 264, і його потрібно відшукати на швидкість.

відео дня

Спробуйте зосередитися на виконання цього завдання, ні на що не відволікатися і почати пошук загубленого числа.

Якщо вам важко відшукати це число і не вдається це зробити за 3 секунди, не опускайте руки, а просто дайте собі більше часу.

Головоломка
Потрібно знайти число 264 за 3 секунди/ JagranJosh

Якщо не виходить знайти число, даємо невелику підказку – зверніть увагу на ділянку зображення ближче до правого верхнього кутка.

Внизу ми залишимо правильну відповідь.

Головоломка
Знайти число 264 буде нелегко/ JagranJosh

Раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти пряму лінію серед кіл за 5 секунд. Тільки одиниці зможуть розшукати пряму лінію за такий короткий проміжок часу.

Також раніше ми розповідали про головоломку, яка може ввести у ступор: потрібно знайти дивного мопса за 12 секунд. Надзвичайно складна загадка може заплутати кого завгодно, адже на перший погляд здається, що усі собаки на малюнку однакові.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти