Головоломка з котами для "справжніх детективів": потрібно знайти 7 мурлик на малюнку

22 квітня 2023, 09:49
Це завдання змусить проявити всю свою уважність, адже котики дуже вправні і гарно заховалися.
Головоломка
Потрібно знайти 7 котів на малюнку/ cats.com

Головоломки допомагають тренувати гостроту свого розуму та уважність. Але вони принесуть ще більше задоволення, якщо доведеться мати справу з милими тваринками. Такою є наступна головоломка, яка пропонує знайти сімох котів на малюнку.

Обмежень по часу для виконання завдання немає. Але варто зазначити, що деякі котики заховалися дуже вправно, тому знайти їх буде не так уже й легко, пише Mirror.

На малюнку зображено двох чоловіків, які сумлінно трудяться у саду та на городі біля свого будинку. Але крім них там ще є різні тваринки – лисичка, білочка, метелики та семеро котів. Але, на відміну від інших тварин, коти не збираються так просто показуватися на очі – вони добре замаскувалися і спостерігають за усім зі своїх схованок.

відео дня

Частину хвостатих можна буде помітити швидше, але інша частина знайшла для себе надійні схованки.

Головоломка
Потрібно знайти 7 котів на малюнку/ cats.com

Раніше ми розповідали про загадку на кмітливість, у якій потрібно знайти шматок мила серед гумових каченят за 21 секунду. Каченята плавають у ванній, а розшукуваний предмет добре замаскувався.

Також раніше ми розповідали про головоломку, у якій потрібно знайти заховану зубну щітку за 7 секунд. Знайти замасковану щітку на малюнку дуже непросто, не всі зможуть впоратися з цим складним завданням.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти