Головоломка, з якою впораються одиниці: потрібно за 6 секунд знайти змію серед скибок кавуна

14 квітня 2023, 11:21
Плазун причаївся в неочікуваному місці, помітити його буде непросто.

Головоломка
Потрібно знайти змію серед скибочок кавуна/ Mirror

Головоломки здатні як зарядити наш мозок додатковою енергією для подальшої розумової роботи, так і дати нам можливість відволіктися та відпочити після важкого робочого дня. Наступна головоломка змусить зібрати докупи всю свою уважність, адже потрібно буде знайти змію, яка причаїлася серед зелені та скибочок кавуна.

Завдання ускладнюється ще й тим, що його потрібно виконати всього за 6 секунд, пише Mirror.

відео дня

Плазун добре замаскувався, тому помітити його буде не так уже й легко. Доведеться залучити усю свою посидючість та кмітливість.

На перший погляд здавалося б, що змію легко буде побачити серед скибочок кавуна, адже вони відрізняються за кольором. Але головоломка побудована так, що різноманітні кольори на зображенні не так уже й сильно допоможуть.

Головоломку можна спробувати розгадувати з друзями або у колі сім’ї, щоб позмагатися і перевірити, у кого вийде знайти приховану на малюнку змію швидше.

Головоломка
Потрібно знайти змію серед скибочок кавуна/ Mirror

Якщо вам досі не вдається знайти плазуна, не засмучуйтеся, адже це завдання не просте. Даємо невелику підказку: під час пошуку варто зосередити основну увагу на нижній частині зображення.

Раніше ми розповідали про головоломку, де потрібно було знайти приховане обличчя на малюнку. Обличчя, яке "заховалося" серед скель, зможе побачити не кожен. Для розгадки доведеться зробити одну нескладну дію.

Також раніше ми розповідали про складну оптичну ілюзію, яка заганяє в ступор – 95% людей не зможуть правильно порахувати яйця на картинці. Спочатку здається, що розгадка лежить на поверхні, але не все так просто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти