Головоломка складніша, ніж здається: скільки людей сховалися на картинці

14 червня 2023, 16:21оновлено 16 червня 2023, 15:46
79632
Вам потрібно знайти всіх людей на зображенні всього за 5 секунд. З цією головоломкою впораються тільки найуважніші.
головоломка
Скільки на картинці сховалося людей / фото: Small Joys

Оптична ілюзія - завдання, з яким багато хто може навіть не впоратися. Розв'язування подібних головоломок весь час вважалося відмінним варіантом для тренування мозку. Є дуже складні завдання на логіку, які під силу лише людям, які вміють мислити нестандартно.

Іноді в задачці по картинці нам потрібно знайти щось, чого, на перше око, там взагалі немає. Однак так сприймає зображення мозок, який рідко розбирається з подібними завданнями. Ми пропонуємо вам розібратися з незвичайною головоломкою, перевірити свої вміння і потренуватися.

Якщо вам цікаві такі головоломки, ми пропонуємо вам прочитати матеріал: Оптична ілюзія: лише найрозумніші знайдуть всі відмінності на картинках.

відео дня

Ми пропонуємо вам впоратися з однією нестандартною головоломкою. Перед вами картинка, на якій зображені люди в музеї. Всі вони розглядають картини, що висять на стіні. По центру стоїть статуя.

Вам потрібно всього за 5 секунд порахувати всіх людей, які знаходяться в музеї. Варто відзначити, що все не так як здається на перший погляд. З цією головоломкою зможуть впоратися лише люди, які вміють мислити нестандартно.

Скільки людей на картинці

Якщо ви порахували всіх людей і вам здається, що їх всього 5, то ви помилилися.

Вам варто придивитися до всього, що знаходиться в музеї.

Насправді на малюнку 6 людей. Зверніть увагу на картини. На одній з них видно, що за картиною стоїть людина і дивиться через вирізаний отвір.

головоломка
Скільки на картинці сховалося людей / фото: Small Joys

Нагадаємо, раніше ми пропонували вам головоломку з цифрами. За 15 секунд потрібно знайти зайве число. Встигнути за цей час впоратися з задачкою практично неможливо.

Раніше ми пропонували вам впоратися з дуже складною головоломкою. Вам всього за 10 секунд потрібно було знайти всього одну зайву букву. Ця буква виявилася дуже схожою на всі інші, що лише ускладнює її пошук.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти