Гороскоп для Дів на травень 2023: нові можливості, підвищення статусу і хороше знайомство

30 квітня 2023, 22:14
Анжела Перл розповіла, що чекає на представників знака зодіаку Діва в останній місяць весни.
Гороскоп Діва
Анжела Перл склала гороскоп Діва на травень 2023 / Фото pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у травні буде багато цікавих подій, а почнеться місяць з того, що Плутон розвертається в ретроградний рух з 1-2 травня до 10 жовтня. У житті Дів відбудуться зміни в плані професії, роботи, начальства, колективу, клієнтів або, в цілому, розпорядку і режиму дня. Уже в травні будуть якісь натяки на те, які саме зміни відбудуться.

Місячне затемнення 5 травня принесе Дівам дуже гарне знайомство, нове коло спілкування, нові контакти. Вас можуть з кимось познайомити. Можливо місячне затемнення прибере когось з вашого життя.

8 травня Венера - планета краси та грошей - входить в одинадцятий будинок гороскопу Дів. Це означає, що представники знака отримають хорошу новину, вас можуть запросити на свято, день народження, весілля. Діви можуть стати частиною якогось колективу, групи, команди.

15 травня Меркурій розвертається прямий рух. І якщо ви не могли ясно думати або визначитися з якимось питанням, то в середині місяця ситуація зміниться. Ви можете планувати якусь подорож або навчання, Діви відкриють перед собою новий світ і нові можливості. Наприклад, ви знайдете роботу в якійсь іноземній компанії або підете вчитися на другу вищу освіту.

Молодик 19 травня принесе в життя Дів більше нової енергії.

"Ви масштабуєтеся, ніби ваш світогляд стане ширшим, ви будете думати: "Я і це можу, і це можу, а що якщо я ось так буду робити". А, може, ви почнете щось перекладати на іншу мову або вивчати іноземну мову", - розповіла фахівець.

Крім того, Діви звільняться від усього непотрібного, викидатимуть непотрібні речі, наводитимуть порядок, займатимуться самопізнанням.

22 травня Сонце входить в 10-й будинок гороскопу, це сектор досягнень, кар'єри, роботи, професії. Статус Дів у суспільстві може підвищитися, роль в соціумі зміниться. Наприклад, у вас може відбутися публічний виступ, на вас будуть звертати увагу, ви отримаєте підвищення на посаді або очолите якийсь бізнес.

Більш детально гороскоп для Дів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти