Гороскоп для Дів на січень 2023: кохання, фінанси, робота

31 грудня 2022, 08:32
У перший місяць нового року на Дів чекає прибуток. Весь січень і до 17 травня у представників знака поліпшуватиметься фінансове становище, каже гороскоп.
Гороскоп
Січень принесе Дівам хороші новини, пов'язані з роботою, свідчить гороскоп на місяць / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Дів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, ретроградний Меркурій до 18 січня зробить першу половину місяця більш уповільненою. Ви можете зустрітися зі старими друзями, на вас чекають поїздки в уже знайомі місця, можливі переговори, але небажано підписувати важливі документи і робити серйозні покупки. Цей час найкраще витратити на завершення справ.

До 12 січня Марс також буде ретроградним. Дівам доведеться повернутися до якогось питання, яке може бути пов'язане з кар'єрою, роботою, начальством. Відбудуться зміни, пов'язані з місцем проживання.

4 січня Венера принесе Дівам хороші новини, пов'язані з роботою, фінансами. Представники знака можуть позбутися поганих звичок. Щоденна рутина стане легшою та приємнішою, свідчить гороскоп.

Дівам варто приділити увагу своєму здоров'ю, пройти обстеження, відвідати лікаря.

Повня 6 січня принесе новину, що стосується друзів. Ви станете членом колективу, групи людей або ж, навпаки, вийдете з якоїсь організації. Астролог радить у цю повню складати план щодо досягнення мрії.

Молодик 21 січня принесе щось нове в побуті, в рутині, в роботі, в режимі, сфері здоров'я.

22 січня Уран дасть "зелене світло" для поїздки, подорожі. Справи зрушаться з місця. У Дів з'явиться новий знайомий-іноземець.

28 січня Венера принесе Дівам нові стосунки, партнерство, знайомство. Якщо Діви перебувають у шлюбі, то стосунки можуть перейти на новий рівень. Гороскоп говорить про те, що на Дів чекає прибуток, можливе укладення угоди. В цілому, весь січень і до 17 травня у Дів поліпшуватиметься фінансове становище.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти