Гороскоп для Діви на вересень-2021: в яких сферах буде фартити, в яких чекати дрібних капостей

3 вересня 2021, 19:00
Міжособистісні відносини Діви будуть слабкою ланкою в стрункій ситуації вересня.
Астролог Влад Росс склав гороскоп для Діви на вересень 2021
Астролог пообіцяв Діві один із найуспішніших місяців у житті у вересні 2021-го / Анастасія Олейникова для Главреда

На Діву у вересні 2021-го чекає вдалий період. Можливо, це буде один із найуспішніших місяців у житті Діви За останній час. Обставини, які сприятимуть реалізації запланованих Дівою справ, будуть, як за помахом чарівної палички, складатися найсприятливішим чином.

Більше того, в цей період Діви стануть привабливими і товариськими, як ніколи. Час сприятливий для звернення до пластичних хірургів, роботи над естетикою власного тіла. Події вересня в цьому плані не стануть несподіванкою для Діви, оскільки вона давно і послідовно готувала цей період для себе і тепер зможе плавно просуватися і далі, наприклад, в дієтології або скиданні ваги. Втім, іноді те, що відбувається все-таки буде здаватися Діві неймовірним.

Діва отримає шанс зустріти свою любов. Дуже вдалими будуть службові романи.

Справи йтимуть легко і плавно. Відділи, які знаходяться під керівництвом Діви, і фірми, що належать Діві, виявляться в перших рядках різноманітних рейтингів. Діву стануть частіше помічати і публічно хвалити. Не обійдеться без заздрості і дрібних інтриг, але, в цілому, в професійному середовищі Діва буде користуватися великим авторитетом.

Міжособистісні відносини будуть слабкою ланкою в стрункій ситуації, тому Діві слід приділити побільше уваги цій сфері. Кризовою в цьому плані може виявитися перша декада місяця. Зокрема, в цей час ймовірні непорозуміння на роботі. Не варто довіряти справи колегам, тому що вони, зайняті власними проблемами, можуть упустити важливі деталі і зруйнувати хороші задуми Діви.

Тож Діві краще не відпрошуватися і не йти у відпустку в першій декаді місяця.

Також можуть активізуватися давні недоброзичливці і влаштувати якусь дрібну капость. І якщо ситуацію запустити, це зможе істотно нашкодити репутації Діви і її кар'єрі.

Проблеми і непорозуміння у відносинах із близьким оточенням Діви, членами сім'ї, коханими і друзями можуть статися лише в першій декаді місяця, а далі, починаючи з 10 вересня, місяць піде, як по маслу – все у Діви буде чудово і прекрасно. Більше того, у другій половині місяця в області романтичних почуттів і відносин може статися щось дуже хвилююче і приємне. Не можна виключати можливість доленосної зустрічі, яка подарує Діві приємну чарівність.

Самотні Діви в цей час можуть знайти супутника життя. Відносини в родині набудуть на рідкість сердешні форми зворушливої і трепетної турботи один про одного. Діва зрозуміє, що життя налагоджується – настільки добре все буде складатися.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

До кінця місяця позитив, що накопичився, призведе до чергової перебудови. Діва буде змушена звалювати на себе додатковий тягар турбот, проте ці клопоти виявляться досить приємними і гармонійно впишуться в загальний позитивний баланс місяця.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете замовити, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти