Гороскоп для Козерогів на травень 2023: ризик, виграш в лотерею та незвичайний роман

2 травня 2023, 06:30
У житті Козерогів в травні буде більше задоволень і радості, а також з‘явиться сміливість зробити те, на що вони не наважувалися раніше, свідчить гороскоп.
Гороскоп Козеріг
Анжела Перл склала гороскоп Козеріг на травень 2023 / Фото pixabay.com, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Козерогів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у перші дні травня планета трансформації Плутон, який 15 років був у знаку Козерога, розвертається в ретроградний рух. 12 червня він знову увійде в перший будинок гороскопу. Сильніше за інших вплив цієї повільної планети відчують Козероги, які народилися з 18 по 22 січня.

"Козерогам потрібно щось завершити, відрізати, поставити останню крапку. Може, ви ще за щось і за когось тримаєтеся, хоча це повинно піти з вашого життя, щоб ви отримали духовне зростання, досвід і поміняли життя у позитивніше русло. Хоча Плутон увійде в ваш знак лише 12 червня, але вже в травні місяці ви відчуєте якісь дзвіночки або побачите якісь сигнали і знаки",-розповіла астролог.

За словами фахівця, Козероги можуть завершити токсичні стосунки, закрити бізнес, піти з роботи, как не подобається.

Місячне затемнення 5 травня завершить коридор затемнень, який розпочався з 20 квітня. Козероги можуть поміняти оточення, з'являться нові друзі, однодумці, вирішиться якась ситуація з друзями, а може проявиться те, чого ви не знали, відкриється таємниця.

8 травня Венера - планета краси, грошей, кохання - входить у сьомий будинок стосунків і партнерства.

"Це дуже чудово для побачень, зустрічей, знайомств. Якщо ви познайомитеся з кимось до 15 травня, поки Меркурій буде ретроградним, романтичні стосунки навряд чи триватимуть довго. Можливо з кимось вас познайомлять друзі", - свідчить гороскоп.

Деякі Козероги можуть отримати пропозицію в травні. З 15 травня Меркурій розвернеться в прямий рух, ви почнете думати ясно і зникнуть всі перешкоди.

У житті вільних Козерогів з'явиться любов, роман, побачення. Представники знака можуть відправитися в поїздку, відпустку, на відпочинок. Крім того, ви можете більше часу проводити з дітьми. Можливо це будуть діти вашої сестри або брата або ви станете хрещеним/хрещеною.

17 травня Юпітер принесе в життя Козерогів більше задоволень і радості. Молодик 19 травня дасть більше енергії. Козероги можуть набратися сміливості та зробити на те, на що не наважувалися раніше.

"Може, ви ризикнете і якийсь бізнес відкриється або з'явиться несподіване хобі. Може, ви підете вчитися танцювати танго або скелелазінням займатися. Можливо у вашому житті з'явиться дуже незвичайна людина, наприклад, іншої національності або з різницею у віці. У цей молодик можна купувати лотерею, є шанс виграти", - свідчить гороскоп.

З 21 травня Козерогам можна брати кредит або перефінансувати все, що пов'язано з грошима банків або податками. За словами астролога, потрібно бути уважними з документами, оскільки є ризик конфлікту. Також в кінці місяця Козерогам потрібно буде проявити більше дисципліни, з'являться нові зобов'язання. Також можуть проявитися якісь проблеми вдома, які доведеться розв‘язати.

Більш детально гороскоп для Козерогів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти