Гороскоп для Левів на травень 2023: несподівані події та амбітні плани

30 квітня 2023, 21:20
В травні у Левів буде кілька дуже вдалих днів, в цей час можна реалізувати найсміливіші ідеї.
Гороскоп
Анжела Перл склала гороскоп Лев на травень 2023 / Фото ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у травні буде багато подій: Меркурій розвернеться в прямий рух, буде місячне затемнення і закінчиться коридор затемнень, Юпітер змінить знак і буде в дуже хорошому положенні для Левів.

Починається місяць з того, що Плутон - планета трансформації - розвертається та йде у зворотному напрямку. Він буде повторювати якусь ситуацію, також ця планета говорить вам, що потрібно завершити щось. Плутон буде ретроградним до 10 жовтня, але 12 червня він увійде знову в шостий будинок гороскопу - туди, де він був до цього моменту цілих 15 років. Шостий будинок гороскопу відповідає за роботу і здоров'я.

"Плутон каже, що там потрібно щось переробити, закінчити, може, це пов'язано з вашим бізнесом, який потрібно закрити, продати. Можливо у вас з'явиться новий партнер або ви виходите заміж і переїжджаєте або одружуєтеся. Плутон вже на початку травня натякатиме на те, що потрібно щось закінчити", - свідчить гороскоп.

Левам також доведеться щось дуже сильно міняти і трансформувати в сфері здоров'я. Плутон може нагадати про те, що необхідно змінити щоденну рутину.

8 травня Венера - планета краси та грошей - входить в 12 будинок гороскопу, коли Левам захочеться відправитися відпочивати на природу, дачу, в санаторій. У деяких левів можуть початися таємні романтичні стосунки.

15 травня Меркурій розвертається в прямий рух. Приблизно з 17 числа можна робити великі покупки, укладати угоди, підписувати документи. Якщо щось у вас відкладалося, не виходило, ви не могли чогось досягти, то після 15 травня все вийде, свідчить гороскоп.

З 17 травня в житті Левів відбудуться несподівані події, які можуть збільшити вашу роль в соціумі. Ви станете лідером або опинитеся в центрі уваги.

З 19 травня - вдалий час для починань, використовуйте ці дні, якщо ви хочете почати новий проект, відкрити бізнес, підписати договір.

21 травня Марс входить у знак Левів.

"У вас з'явиться бажання активності, ви повірите в себе. Марс зробить вас настільки сміливими, що ваші наміри стануть набагато амбітнішими. Обережно в сімейних або в робочих встосунках, ви можете проявляти зайву наполегливість", - попередила астролог.

22 травня Сонце входить в 11 будинок гороскопу. Це сектор прибутку, визнання ваших заслуг, подарунків, знайомств з цікавими людьми.

"Ви отримаєте якийсь прибуток, це може бути визнання ваших заслуг або знайомство з людиною або групою цікавих людей, однодумців. Можливо ви самі організуєте друзів і поведете їх за собою. У вас будуть сили і для себе, і для вашого оточення, і для нових планів, починань, планів на майбутнє", - розповіла Анжеда Перл.

Більш детально гороскоп для Левів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти