Гороскоп для Левів на січень 2023: прибуток, медовий місяць та здійснення мрії

31 грудня 2022, 05:57
У першій половині місяця у Левів буде менше роботи. Астролог радить скласти план для здійснення мрії.
Гороскоп
Левам варто скласти план для здійснення мрії, радить гороскоп / Фото ua.depositphotos.com, pixabay.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на січень 2023 року для Левів.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, до 18 січня Меркурій буде ретроградним. У цей час у Левів буде менше роботи або доведеться доробляти стару роботу. Деякі підуть у відпустку. Також Левам варто наводити порядок і в житті, і в своєму будинку. Можливе повернення до старого режиму. Леви можуть сісти на дієту, відмовитися від солодкого, алкоголю, здати аналізи, перевірити організм і ввести в своє життя здорові звички. З'явиться можливість повернутися на минулу роботу або зустрітися з колишніми колегами.

Марс буде ретроградним до 12 січня в 11-му будинку. Ця планета символізує дії та активність. Однак не варто починати нічого нового до 18 січня, а до 12 числа не вистачатиме фізичної енергії та швидкості. Цей період хороший для поліпшення, переробки чого-небудь, мережевого бізнесу, соціальних мереж, зустрічей з друзями, організації та підготовки подій.

Астролог радить скласти план для здійснення мрії; віддавати непотрібні речі, щоби привнести нову енергію; наводити порядок.

4 січня Венера заходить у сектор шлюбу, любові, партнерства та стосунків. Можуть відбутися зустрічі з колишніми. Леви зможуть закінчити якусь угоду з продажу, провести переговори по бізнес-партнерству, відправитися в другий медовий місяць з чоловіком/дружиною. Якщо після 18 січня відбудуться нові знайомства, то партнерство триватиме довго.

Повня 6 січня поставить останню крапку. Леви зможуть закрити борг, позбутися чогось, доробити ремонт, деякі звільняться з роботи. Леви захочуть побути наодинці з собою, можна вирушати за кордон, у ретрит, санаторій.

Молодик 21 січня принесе новий потік енергії в сферу партнерства і стосунків, з'явиться багато нових клієнтів. Деякі Леви отримають пропозицію руки та серця, вільні представники знака впустять любов у своє життя.

З 22 січня проясниться ситуація в роботі, сім'ї, в справах нерухомості.

28 січня Венера принесе Левам прибуток. Чекайте на хорошу фінансову новину від чоловіка, дружини, партнера. Також це можуть бути державні гроші: аліменти, інвестиції, повернення боргу. Також Венера може зробити романтичні стосунки більш довірчими.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти