Гороскоп для Риб на вересень-2021: в яких сферах слід бути активними, а в яких – плисти за течією

3 вересня 2021, 00:40оновлено 3 вересня 2021, 10:14
Достатку у вересні очікувати не слід, але наближення спокійного періоду Риби відчують повною мірою.
Астролог спрогнозував, яким буде вересень - 2021 для риб
Астролог Влад Росс склав докладний гороскоп для Риб на вересень-2021 / ua.depositphotos.com

Рибам у вересні-2021 буде ні холодно, ні жарко. На них чекає спокійний місяць. Риби нарешті зможуть перевести подих, оскільки світ перестане бути ворожим і дозволить їм знайти душевний спокій, можливий тільки за наявності ознак зовнішнього благополуччя. Риби досить потрудилися для цього, і сприятливе розташування світил лише стане законною винагородою за невпинну роботу, пророблену наприкінці літа.

Втім, повного достатку у вересні очікувати не слід, але наближення спокійного періоду Риби відчують повною мірою.

Цього місяця вони будуть відчувати нетерпіння, і традиційна чутливість почне буквально підштовхувати їх до дій. Однак вищу активність у вересні поки проявляти рано. Рибам слід уважно подивитися навколо себе і направити свої зусилля на ті області, які цього потребують.

Якщо взяти до уваги сферу соціальних контактів, то це якраз та область, яка очікує живої участі Риб. Власне, нічого дивного в цьому немає, тому що Риби пережили особистісний переворот, і вересень допоможе їм повною мірою проявити нові якості. Місяць створить такі ситуації, в яких Риби зможуть проявити до людей прихильність, щирість і довіру. Риби будуть прекрасні в своєму новому блиску, і оточуючі це оцінять. У тому числі оцінять і ті, з ким в літні місяці відносини прийшли в занепад.

У сфері романтики і романтичних інтересів Риби виступлять просто генератором емоцій, особливо помітно це стане в районі повного місяця 21 вересня і взагалі в другій половині місяця, коли Венера перейде в знак Скорпіона.

Партнери Риб відчують такий приплив і потік теплоти, ніжності, сексу і романтики, що відповідна реакція не змусить себе довго чекати. Найприємнішим для них виявиться те, що Риби охоче почнуть виконувати провідну роль. Незважаючи на те, що Риби пасивні за своєю природою, всю повноту відповідальності за сім'ю або за неформальний союз вони візьмуть на себе. Самим Рибам ця роль не здасться обтяжливою, хоча вони звикли до того, щоб їх вели.

Що стосується сфери ділових інтересів і матеріальних накопичень, то це якраз ті області, в яких Рибам у вересні слід проявити максимум стриманості. Особливих катаклізмів у вересні не очікується, але краще не вкладатися ні в цінні папери, ні в бізнес.

читайте такожГороскоп на вересень 2021: що можна і не можна робити в цьому місяці

Якщо Риби організують щось своїми власними титанічними зусиллями, тоді вкладення допустимі. А в чиїсь папери та інтереси – не варто.

Це період, коли слід довіритися природному перебігу подій і насолоджуватися стабільністю, що настала, плисти за течією, а не проти неї.

Замовити персональний гороскоп у астролога Влада Росса ви можете, перейшовши за посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти