Гороскоп для Скорпіонів на травень 2023: астролог назвала найвдаліші та найприбутковіші дні

1 травня 2023, 17:50
У травні у Скорпіонів може відбутися знайомство з людиною з іншої країни, іншої культури або релігії, свідчить гороскоп.
Гороскоп від Анжели Перл
Анжела Перл склала гороскоп Скорпіон на травень 2023 / Фото ua.depositphotos.com, скріншот

Астролог Анжела Перл склала гороскоп на травень 2023 року для Скорпіонів. Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, починається місяць з того, що планета Скорпіонів Плутон розвертається в ретроградний рух до 10 жовтня. Плутон - планета трансформації та великих змін. З життя Скорпіонів підуть якісь люди. Наприклад, ви закінчите навчання і більше не будете спілкуватися з одногрупниками. Може, ви звільнитеся з роботи, переїдуть сусіди або ви перестанете спілкуватися з родичами.

5 травня буде місячне затемнення в знаку Скорпіона. За словами астролога, затемнення вже два роки йдуть у цьому знаку, і це буде останнім.

"Затемнення не просто так приходять до нас, вони намагаються прибрати людей з нашого життя, які нам заважають, не дають нам рости і розвиватися. Натомість затемнення може дати нам нових людей, поміняти сферу діяльності, роботи або місце проживання. Сильніше за інших це затемнення відчують Скорпіони, які народилися з 7 по 11 листопада", - розповіла Анжела Перл.

8 травня Скорпіони можуть отримати прибуток, подарунок, можливо навіть з-за кордону. У вас може відбутися знайомство з людиною з іншої країни, іншої культури або релігії.

15 травня Меркурій розвертається в прямий рух в сьомому будинку стосункві і партнерства. Сфера стосунків з іншими людьми буде найважливішою в травні. З 17 травня і до весни 2024 Юпітер може дати Скорпіонам нову любов, знайомство, вдалу співпрацю, бізнес-партнерство, народження дитини.

"Юпітер все збільшує. Якщо ви працюєте з клієнтами, у вас їх буде багато. Це може бути виграш у суді. Можливі якісь пропозиції від інших людей, причому ви отримаєте більше, ніж сподівалися", - свідчить гороскоп.

Молодик 19 травня принесе дуже важливу подію в життя Скорпіонів. Ваші стосунки можуть перейти на наступний рівень або почнеться новий роман. Також можливе підписання важливого документа, укладення угоди або договору на оренду, покупка будинку, з'явиться новий клієнт або проект.

В кінці місяця Скорпіонам варто побоюватися конфліктів. При цьому після 22 травня ви можете отримати фінансовий прибуток, гроші, пов'язані з кредитом, лист з податкової та страхової компанії, державну допомогу, підтримку або аліменти.

Більш детально гороскоп для Скорпіонів на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал - ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти