Гороскоп для Cтрільців на квітень 2022: хороша новина, бурхливе особисте життя і нова робота

24 березня 2022, 08:33
Другий місяць весни почнеться з радості - вдома, у коханні, на роботі. Фінансове становище зміниться, але не у всіх Cтрільців на краще, попередив гороскоп.
гороскоп Стрілець
Деякі Стрільці вирішать поміняти сферу діяльності, свідчить гороскоп на квітень / Фото pixaby, ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Стрільців.

1 квітня 2022 року - молодик в п'ятому будинку гороскопу Стрільців, це сектор радості, дому, дітей, творчості.

"Це хороша новина для вас, Стрільці. Тому що це ще будинок бізнесу. Особливо якщо у вас є свій бізнес, то з'являться нові ідеї, нові клієнти, нова енергія увійде у ваш бізнес або відбудеться зародження власної справи", - розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Якщо ви плануєте завести дітей, то настає гарний час для вагітності. Не виключені хороші вісті від ваших дорослих дітей.

На любовному фронті життя також б'є ключем. Можливі нові знайомства, любов, побачення. На Стрільців чекає початок творчого процесу, з'явиться хобі.

5 квітня - напружений день. Будуть зриватися поїздки, проблеми з транспортом, виникають перешкоди, документи не приходять, дозвіл або ліцензію, без якої не можна працювати, неможливо отримати. Проблеми з технікою, авто, телефонами та комп'ютерами. Може виникнути конфлікт з кимось із родичів. 5 квітня - дуже поганий день для навчання і складання іспитів.

6 квітня хороша новина вдома. Купівля нерухомості, прихід гостей, яким ви будете раді.

З 9 по 12 квітня Стрільці будуть все розширювати й покращувати. Можна переїхати у кращий район або будинок, в інше місто або в іншу країну.

У цей період потрібно бути обережним з водою і газом. Є ризик повені або витоку.

16 квітня Марс змусить Стрільців активно діяти. Вони можуть почати пакувати речі перед від'їздом або почати робити ремонт.

Чорний Місяць у квітні 2022 - що чекає на Стрільців

15 квітня Чорний Місяць змінює знак і входить в сектор фінансів. Упродовж дев'яти місяців Чорний Місяць впливатиме на ваші доходи і фінансове становище. Це стосується грошей вашого чоловіка або дружини, державних грошей, кредитів, податків, стипендії, аліментів. На Стрільців чекає новина про спадщину.

"Чорний Місяць зазвичай показує нашу негативну реакцію або роздратування або щось таке, що нам не подобається. Може, хтось обіцяв вам допомогти фінансами і не зміг. Може, ви чекали на повернення податку або виплату по страховці, але сума буде меншою, ніж ви очікували. Може, хтось планував з вами спільний бізнес, обіцяв інвестувати свої гроші, але відмовився", - пояснила астролог.

Анжела Перл радить не реагувати негативно, тому що Чорний Місяць "харчується" нашими страхами. І чим більше у вас буде таких страхів, тим сильніше буде Чорний Місяць, а значить погіршиться фінансова ситуація

Востаннє Чорний Місяць був у такому становищі 9 років тому - з червня 2013 року по березень 2014-го. Згадайте, що відбувалося з вашими фінансами в той період. Ситуація може повторитися.

Довідка. Чорний місяць в астрології - це точка енергетичного провалу в гороскопі. На думку фахівців, він уособлює негативну енергетику, страх і стимулює прояв поганих рис в характері людей. Людство піддається впливу Чорного Місяця кожні дев'ять років.

Повня 16 квітня 2022 - що "світить" Стрільцям

16 квітня 2022 - повня в одинадцятому будинку гороскопу Стрільців. Проявляться ваші друзі, чекайте від них новин. Може, це буде запрошення на весілля або на день народження.

Самі Стрільці можуть організувати групу людей, увійти до складу волонтерської організації. Також 11-й будинок стосується Інтернету і соцмереж, онлайн-бізнесу та віддаленої роботи.

З 21 квітня стане більше роботи і покращитися самопочуття і стан здоров'я. Стрільці вийдуть на нову роботу, з'явиться нове замовлення або проект.

читайте такожВеликий прибуток, виконання мрії та позбавлення від хвороби: гороскоп для Стрільців на 2022 рік

29 квітня Плутон - планета трансформації, яка йде зараз сектором грошей (це доходи, зарплата, бюджет) - зупиняється і розвертається у зворотний рух до 8 жовтня. Впродовж півроку Плутон буде трансформувати доходи Стрільців. На представників знака чекають зміни в роботі й фінансовому становищі. У когось ці зміни будуть на краще, у когось - на гірше.

"В результаті ми завжди приходимо до чогось найкращого для нас. Тому не чиніть опір Плутону, тим більше що сперечатися з ним неможливо. Якщо вам доведеться поміняти вашу систему доходів, прибутку, витрат, накопичень, то не переживайте. Плутон дасть вам інше і краще", - порадила Анжела Перл.

До речі, Плутон може трохи вдарити по самооцінці Стрільців. Доведеться замислитися про те, наскільки хорошим фахівцем ви є і чим ви можете займатися, як заробляти. Не виключено, що деякі Стрільці вирішать поміняти сферу діяльності.

З 30 квітня і до 16 травня в цьому ж шостому будинку буде сонячне затемнення і почнеться коридор затемнень.

У Стрільців буде важлива співбесіда, з'являться нові колеги, ви відкриєте свій бізнес або отримаєте новину від компанії, в якій ви працюєте. Під час цього сонячного затемнення можуть з'явитися нові клієнти.

Також Стрільці можуть поміняти спосіб життя, режим дня, почати приймати нові ліки. Лікар може призначити нове лікування або відправити на обстеження.

Під час коридору затемнень не варто ухвалювати важливих рішень і планувати операції.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти