Гороскоп для Стрільців на травень 2023: що принесе останній місяць весни

2 травня 2023, 16:25
Тема роботи, режиму, щоденної рутини, самопочуття і здоров'я буде основною в житті Стрільців в травні, cвідчить гороскоп.
гороскоп Стрілець
Анжела Перл склала гороскоп Стрілець на травень 2023 / Фото pixaby, ua.depositphotos.com

Астролог Анжела Перл склала детальний гороскоп на травень 2023 року для Стрільців.

Як розповіла фахівець на своєму YouTube-каналі, у травні буде багато цікавих подій. По-перше, відбудеться місячне затемнення 5 травня і закінчиться коридор затемнень, який почався 20 квітня. Впродовж цих двох тижнів не можна ухвалювати жодних важливих рішень, оскільки затемнення затьмарює наш розум, і ми можемо думати не дуже чітко. По-друге, 15 травня Меркурій розвертається в прямий рух. Поки він ретроградний, не можна купувати техніку, підписувати важливі документи. Операції також варто перенести до 19 травня.

Почнеться місяць з того, що 2 травня Плутон - планета трансформації - розвернеться в ретроградний рух і ненадовго вийде в другий будинок грошей, щоб там щось поміняти в доходах Стрільців. Зміниться все, що пов'язано з джерелом доходу, роботою, фінансами. З 12 червня почнуться зміни. Можливо закриється бізнес, зміниться місце роботи, ви закриєте кредит або розрахуєтеся з боргами.

5 травня - останнє місячне затемнення в дванадцятому будинку гороскопу, це сектор самопізнання.

"Ви повинні були розібратися в собі, пізнати себе, Чого ви хочете і ким ви є і що впливає на ваше життя. Також це будинок самотності та ізоляції. Можливо ви стали працювати на самоті або віддалено з дому. Це місячне затемнення поставить останню крапку і покаже, від чого потрібно звільнитися", - розповіла астролог.

8 травня Стрільці отримають дохід, можливо прибуток буде у вашого чоловіка або дружини. У деяких представників знаку до 21 травня може відбутися зустріч, яка якимось чином їх трансформує. Наприклад, це може бути спілкування з психологом або психотерапевтом.

"Тема роботи, режиму, щоденної рутини, самопочуття і здоров'я буде основною в житті Стрільців в травні. Ви будете займатися розв‘язанням якихось проблем колективу або клієнтів", - каже гороскоп.

А 17 травня Юпітер - планета, яка все збільшує розширює - дає Стрільцям добробут. Стане більше роботи. Ви отримаєте нові пропозиції, прийдуть клієнти. Стрільці можуть вирішити розширити бізнес або отримають підвищення на роботі.

Юпітер покращить ваше здоров'я. Якщо у вас є якісь нерозв‘язані проблеми, то Юпітер допоможе з ними розібратися, знайдуться люди, які нададуть допомогу.

У молодик 19 травня Стрільці можуть відправитися у відрядження, прийде новий колега. У представників знака з'явиться несподівана ідея, відбудуться зміни на роботі. Також Стрільці поміняють спосіб життя і займуться оздоровленням.

У травні романтичні стосунки можуть перейти на більш близький рівень, відбудуться заручини, шлюб або, навпаки, ви вирішете розлучитися. Також можуть проявити себе вороги і опоненти.

"Якщо ви хочете бути в центрі уваги, стати лідером, то у вас все вийде, люди підуть за вами. При цьому в травні Стрільцям доведеться докласти чимало зусиль, щоб отримати результат", - каже гороскоп.

Більш детально гороскоп для Стрільців на травень 2023 від Анжели Перл дивіться на відео:

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти