Гороскоп для Тельців на квітень 2022: раптовий переїзд, допомога ангела-охоронця і закордон

19 березня 2022, 19:37оновлено 21 березня 2022, 14:28
Можливо Тельці не планували щось робити, але в квітні рішення доведеться ухвалювати моментально, попередив гороскоп 2022.
гороскоп, Телець
Астролог радить у квітні придивлятися до знаків Всесвіту / Фото ua.depositphotos.com

Астролог з Австралії Анжела Перл склала докладний гороскоп на квітень 2022 року для Тельців. На представників знака чекає дуже насичений подіями місяць. В кінці квітня краще зайняти вичікувальну позицію та не робити різких рухів.

Другий місяць весни для Тельців почнеться з молодика 1 квітня в дванадцятому будинку гороскопу, розповіла астролог на своєму Youtube-каналі.

Деякі представники знака можуть переїхати в інше місто або іншу країну. Також це може бути банальна поїздка на дачу, оскільки Тельцям захочеться побути далеко від усіх.

Астролог радить придивлятися до знаків Всесвіту. Може наснитися віщий сон.

"Уран - планета змін і звільнення - йтиме у знаку Зодіаку Телець. Особливо в квітні ви відчуєте зміни та несподіванки. Особливо це торкнеться тих Тельців, які народилися з 3 по 5 травня. Можливо ви не планували щось робити, але в цьому місяці ви зважитеся буквально моментально переїхати, звільнитися, розлучитися", - свідчить гороскоп 2022.

Астролог додала, що в квітні у деяких Тельців здійсниться мрія, ваш ангел-охоронець відкриє перед вами якісь двері.

12 квітня Тельці отримають цікаву для них інформацію, з'явиться несподівана ідея, дзвінок і розмова, якої ви не чекали.

15 квітня Чорний Місяць піде із сектора грошей. Протягом наступних дев'яти місяців у Тельців буде багато спілкування з іншими людьми, поїздок, навчання.

Чорний Місяць може спровокувати негативну реакцію на знайомих або родичів. Може щось трапиться з машиною. Не виключений вимушений переїзд. Доведеться подолати деякі перешкоди.

Астролог радить не реагувати на Чорний Місяць, адже він харчується вашою енергією та стає ще більшим. Головне - пам'ятати, що в будь-якій ситуації можна знайти рішення.

Довідка. Чорний місяць в астрології - це точка енергетичного провалу в гороскопі. На думку фахівців, він уособлює негативну енергетику, страх і стимулює прояв поганих рис в характері людей. Людство піддається впливу Чорного Місяця кожні дев'ять років.

читайте такожГороскоп на квітень 2022 для Овнів: астролог назвала найнебезпечніший день місяця

16 квітня Марс змінює знак і входить в сектор друзів. Можливий конфлікт. Також 16 квітня 2022 року - повня у вашому шостому будинку. Це сектор роботи і здоров'я.

Повня внесе ясність. Тельці отримають важливу інформацію про компанію, в якій працюють, начальника або колег. Якщо ви робите ремонт, то повня допоможе його завершити. Якщо є проблема, то вдасться її розв‘язати.

"Висвітиться ситуація щодо вашого здоров'я. Можливо, ви підете на обстеження, почнете лікувати зуби, будете здавати аналізи або отримаєте результати цих аналізів", - говорить гороскоп на місяць.

читайте такожТаро прогноз для Тельців на 2022 рік: астролог назвала найдоленосніші місяці

21 квітня Сонце входить в знак Тельця та приносить енергію. Відкриється друге дихання.

29 квітня Плутон зупиняється в дев'ятому будинку гороскопу і до 8 жовтня почне рух у зворотному напрямку. На цілих півроку будуть поставлені питання, які стосуються закордону, міжнародних справ і контрактів.

30 квітня Тельцям варто чекати новини про доходи, з'явиться ідея, як можна заробити.

До 16 травня триватиме коридор затемнень.

"Навіть якщо ви не хотіли змін, то, найімовірніше, вони все рано відбудуться в секторі стосунків і партнерства. Цей коридор затемнень з 30 квітня по 16 травня зазвичай вважається турбулентним, коли складно ухвалити правильне рішення. Тому, якщо це можливо, то спостерігайте і ухвалюйте рішення вже після 16 травня", - порадила Анжела Перл.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти